Технологията за създаване на течни 3d етажи

технология на течни 3d етажиПроцесът на образуване на модерен 3D етаж е доста интересна процедура. Използваните полимерни покрития се състоят от един и два компонента, чийто първи вариант е най-често използван при строителството на жилищни сгради и съоръжения.

Просто казано, течни 3D подове се произвеждат на индивидуална основа, ако строителството на технически и спомагателни помещения е в ход. Палитрата от цветни нюанси тук е доста ограничена. Що се отнася до двукомпонентните полимерни състави, техният спектър на приложение е по-широк. Гамата от цветове, съответно, е много по-голяма. Съществуват и структури с различно ниво на прозрачност.

Трябва да се отбележи, че много съвременни полимерни насипни 3D подове се характеризират с голям брой различни дизайнерски решения. Последните представляват най-различни комбинации от прозрачен полимерен слой. Нейната основа е декоративната база. Всички други опции съчетават непрозрачни и прозрачни слоеве.

Инструменти и материали за създаване на течни 3D подове

Съвременната технология за създаване на такъв декор е представена днес от три разновидности: изображение с малки детайли в дебелината на прозрачните смоли, обемна структура и шаблон на повърхността на бетона.

При първия вариант проектът е създаден от малки елементи, например мъниста, чипс, метални части, черупки и цветен пясък.

Вторият вариант на такива проекти е създаден от специалисти от специални агенции, в които се изпълняват съответните индивидуални поръчки.



Що се отнася до третия вариант, той предвижда използването на самозалепващи се шаблони, които имат контурите на желаното изображение.

Технологията за създаване на стандартен 3D настилка

Модерни полимерни 3D настилки са създадени на няколко последователни етапа:

1. Завършените изображения с отпечатан метод първо се поставят върху специален филм, който се поставя върху подложката за почистване.

2. След това картината получава специален визуален ефект с помощта на специален обектив. Когато се създават необходимите цветови нюанси, се използват голямо разнообразие от пигменти или така наречените чипове. Всички сегменти между слоевете са разположени възможно най-равномерно.

3. В последния етап покритието е направено от специален бистър лак. Всичко това ви позволява да комбинирате разнообразие от текстури, като същевременно създавате голям брой чертежи, като добавите необходимите компоненти.

Ако стаята е изпълнена в класически стил, тогава е препоръчително да се използват мозаечни модели за полимерно пълнене, имитиращи каменни структури. Повечето от сложните модели, от своя страна, се характеризират с наличието на изпъкнал 3D ефект и се изпълняват, като се вземат предвид съвременните тенденции на рококо и ренесанса. Що се отнася до реалните изображения, те са склонни да се привличат към висок поток или към постмодернизъм.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен подНие изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен под
Попълване на пода за 3d технологияПопълване на пода за 3d технология
Как да направите самонивелиращи се подове и какво можете да получите от тях!Как да направите самонивелиращи се подове и какво можете да получите от тях!
Как да полимерни саморазливни 3d-етажи със собствените си ръцеКак да полимерни саморазливни 3d-етажи със собствените си ръце
Какво представляват триетажните етажи?Какво представляват триетажните етажи?
Смесване на подаСмесване на пода
Проектирани самонивелиращи се подове 3dПроектирани самонивелиращи се подове 3d
Какво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхватаКакво е епоксидни подови настилки, характеристики на технологиите и обхвата
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Изберете насипно ниво в 3-тия етажИзберете насипно ниво в 3-тия етаж
» » Технологията за създаване на течни 3d етажи
© 2021 BggeHat.com