Какво представляват триетажните етажи?

Когато се появят нови технологии, те незабавно се тестват в различни сфери на нашия живот. Като пример можете да донесете подова настилка 3 d - уникално ново изпъстрено дизайнерско решение, което прави декорацията на апартамента необичайна и оригинална. Къде мога да използвам тази техника? Как да намерим правилния чертеж? Какво трябва да се ръководи при избора на тази опция? Всичко това е по-подробно.

Всичко ново е добре забравен стар

Появата на триизмерни изображения, дължаща художниците, които основават посоката на поп арт. Кърт Уернър в края на миналия век показа как може да се използва техника на рисуване, способна да изкриви изображението. Той рисува картините си на асфалта, ясно демонстрирайки как парцелът може да бъде пречупен и фокусиран върху една точка, съживявайки и удряйки въображението на публиката. Неговите водопади, неуспехи в друга вселена, необичайни рисунки, които ви карат да активирате вашето въображение, са имали ефекта на експлодираща бомба и много хора веднага се влюбиха.

Не мина много време. Новата техника за изображения беше активно вдигната от рекламните агенции. На европейските улици се появиха огромни очила от Coca-Cola, други лога на търговски марки, поставени директно върху плочата. Реакцията на хората беше предвидима. Почти всички се спряха и веднага започнаха да се заснемат на фона на такъв необичаен пол.

Рекламата беше голям успех, така че развитието на триизмерните изображения продължи. Следващата стъпка е да се създаде тънък филм. На светлината имаше най-напред грандиозен линолеум, а когато полимерните материали излязоха на арената, се появиха три етажа за тяхното съществуване. Поради своята устойчивост на износване, те са надминали както керамичните плочки, така и изкуствения камък и паркетния ламинат.

Какво представлява насипният етаж? Това е прозрачно полимерно съединение, което може да се използва универсално. Той перфектно издържа на високи температури и механични натоварвания, има доста дълъг експлоатационен живот.

Когато полимерните подове се срещнаха с идеята за 3D, това беше истинска революция в дизайна на интериора. Много хора харесаха, че имат полигонални модели с различни ъгли на пречупване под краката си. Парцелът може да бъде много разнообразен - някой обича реалистичен образ на зелена трева и някой идва на ум, за да изтегля въздушни облаци и всяка сутрин да ходи на небето.

Къде мога да използвам триизмерни изображения?

Когато се открие неограничена свобода, е трудно да се ограничи въображението и да се предотврати раждането на лошия вкус. Ето защо експертите по този въпрос се съветват да бъдат предпазливи.

Морското дъно на пода в банята

3D изображения в банята

Ако подът трябва да украсява ресторанта, той може да подкрепи идеята за обща концепция. Илюзията за обема в този случай ще ви помогне да създадете запомнящо се изображение. Има смисъл да се постави такъв етаж в изложбени зали, салони за красота и други институции, където се нуждаете от рекламно изображение. Това ще е подходящо както за повишаване на престижа на институцията, така и за увеличаване на потока от хора, които могат да изразходват парите си.

Въпреки това, в жилищни апартаменти, но все още много плахи и постепенно 3-етаж етаж започва да печели популярност. Тя ви позволява да играете с пространство, създавайки илюзия, замъглявайки границите и предоставяйки съвсем различен поглед към познатия свят наоколо.

Дизайнът на обемни подове няма стилистични ограничения. Морските камъчета изглеждат страхотно в кухнята, разпръснати кафе на зърна - в коридора. Чертежът може да се изтегли в интернет или да се поръча от професионален художник. Светът на идеите е почти неограничен.

Промишлени и дизайнерски самонивелиращи се подове

Саморазливните подове са безцветно покритие. Те се създават с помощта на двукомпонентен състав. Първо, върху пода се полага основата, след което се поставя някакъв цветен филм и отново се покрива с друг полимерен слой. Такова просто решение се използва в промишлени производствени обекти и там се появяват техническите характеристики на материала.



Дизайнът за напълване на 3-етажен етаж е подходящ само за помещения, изпълняващи специфично натоварване, където комплексният подов дизайн е оправдан от естетическа гледна точка.

Как да изберем парцел за насипни етажи

Свежи, смели и необичайни

Всяко рисуване на пода трябва да отговаря на изискванията за проектиране на цялата стая и да не е несъгласувано с избраната стилистична концепция. Процедурата може да бъде както следва:

  1. Първо, парцелът се създава на графичния редактор. Тази операция Ви позволява да видите очаквания резултат, да видите как се вмества картината в параметрите на стаята и интериорния дизайн.
  2. След това изображението се преобразува, изкривява се под определен ъгъл. Тя придобива обем, докато височината на точката се увеличава, което позволява тя да се формира.
  3. Илюзията, създадена с помощта на полиграфичен принтер, се отпечатва на винилов филм, който след това се появява между два полимерни слоя на пода.

Обърнете внимание! Полимерите могат да обработват малки площи на пода. Такива етаж експерти препоръчват да се използват в банята и тоалетната. На голямо пространство изглеждат добри изображения на пясък, мъниста, цветя, вода или трева. Илюзорните мащабни снимки са идеални в големи помещения.

Защо да изберем полимерен под?

Полимерни насипни 3D подове

Такъв етаж ще украсява всекидневната или детската стая

Модерните течни покрития имат редица предимства:

  • Благодарение на тях те създават гладко безшевно покритие, върху което не се вижда прах и за който е много лесно да се грижим. Полимерите са антистатични, така че те не събират прах или мръсотия върху тях. Те не преминават вода, за да могат да се използват в помещения с висока влажност.
  • Полимерното покритие перфектно толерира ефектите на киселини и основи. Не оставя петна от разлятото кафе или сокове. Материалът не гори, не се запалва, не отделя корозивни токсични и опасни вещества за човешкото здраве.
  • Полимерните състави не причиняват алергии. Предвид този факт и факта, че те са безопасни за употреба, те могат безопасно да се препоръчат за монтаж в детски стаи, образователни и лечебни заведения.
  • При триене подът не се търка и няма драскотини по него. Покритието лесно издържа на високи механични натоварвания и има дълъг експлоатационен живот. Горният слой надеждно защитава шаблона, така че с течение на времето цветовете не избледняват, а яркостта и соковете им продължават до последните дни.
  • Подът може лесно да се полага самостоятелно, но инсталацията изисква внимателна подготовка на основата.

Недостатъкът на описания вид декорация е едно - ако картината се отегчи и искате да промените завършек на стаята, не можете да премахнете самия под. Докато купуваме състава, разглобяването му е доста скъпо.

Технология за натрупване

Производството на 3 дни на пода започва с подготовката на основата. За да се покрие с времето не деформирано и не се разваля, бетонната плоча е напълно ремонтирана, всички пукнатини и дупки са затворени, а след това се излива замазка.

Технология за натрупване

Структурата на подложката за пълнене

На гладката и гладка повърхност трябва да се даде малко грубост. За това кварцовият пясък се смесва в грунда (ако не е направена замазката, тогава е целесъобразно лепилото да се залепи с плат от фибростъкло). След изсушаване на основата, остатъците от пясък трябва внимателно да бъдат изхвърлени.

Следващата стъпка е прилагането на първия полимерен слой. След като е напълно суха (времето е посочено върху опаковката), виниловият субстрат с изображението внимателно се поставя върху получената основа.

Обърнете внимание! Когато се прилага, е необходимо въздушните мехурчета да се изхвърлят с гумена шпатула. В допълнение към филма на пода, можете да поставите дребни предмети - монети, мъниста, цветни камъчета и черупки.

От преди всичко това се излива с още един тънък слой от полимерен състав.

Обобщение по темата

Както виждате, технологията за създаване на 3-етажни етажи изглежда много проста. Но всъщност има много нюанси, които трябва да бъдат взети предвид по време на изливането. По този въпрос не можете да спасявате и да се отдалечавате от акцентите. Методът се основава на развитието на артисти от поп арт, които първо предложиха да се използва триизмерен образ.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направите 3d етаж със собствените си ръце подробни инструкцииКак да направите 3d етаж със собствените си ръце подробни инструкции
3D самонивелиращи се подове в интериорния дизайн3D самонивелиращи се подове в интериорния дизайн
Ние изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен подНие изучаваме дизайнерски новости в полимерния насипен под
Самонивелираща технология 3d с шаблонСамонивелираща технология 3d с шаблон
Чертеж на тавана със собствения си декор елементЧертеж на тавана със собствения си декор елемент
3 D опции опции за опъване на тавани3 D опции опции за опъване на тавани
Изкуство отпечатайте върху опънати тавани за какво да обърнете вниманиеИзкуство отпечатайте върху опънати тавани за какво да обърнете внимание
Самонивелиращи подове 3dСамонивелиращи подове 3d
Екзотична Япония в ландшафтния дизайн на градинатаЕкзотична Япония в ландшафтния дизайн на градината
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
» » Какво представляват триетажните етажи?
© 2021 BggeHat.com