Къде и как мога да купя масивна дъска

Доскоро бордът беше използван изключително за изграждане на казарми и селски къщи, а в апартаментите на пода бяха използвани паркет и линолеум. Но днес масивната дъска е идеална подова настилка.

Масивната дъска е изработена от масивна дървесина с модерни технологии и има много предимства:

  • Висока механична якост.
  • Устойчивост на външни влияния.
  • Екологична съвместимост.
  • Лесна инсталация.
  • Отлична звукова и топлоизолация.

Борда от масива ще бъде великолепна декорация на всеки интериор, но изглежда най-добре в строга класика. Еднакво успешна е използването на масивен борд в изпълнението на модерни проекти за дизайн. Масивната дъска Boen ще ви помогне да преведете някоя от вашите идеи.

От добър дървен материал

Масивната дъска органично допълва всяко пространство и поради невероятната красота на дървесната текстура го прави топло и уютно. По ръбовете на дъската има жлебове и ръбове, които ви позволяват гъсто да се съедините с плочите заедно.

Дървото има добра еластичност и висока якост, лесно издържа на натоварване. Най-устойчиви на температурни промени са скалите, съдържащи натурални масла. Още причудливи леки дървесни видове - клен, бук, габър. Ако решите да купите масивна дъбова дъска, ще трябва непрекъснато да поддържате оптималното ниво на влажност в помещението и да не бъдете внимателни с нагревателите.



Избирайки като подова настилка масивна дъска, купувате истинско дърво, на което може да има малки пукнатини и малки възли, но те само подчертават изтънчеността и благородството на материала. Ето защо днес масивната дъска се смята за най-добрата подова настилка.

Къде да закупите масивна дъска

Можете да изберете масивна Boyen дъска с различни текстури и дизайн: скосен, покрити с масло или лак, широк и тесни дъски, ръчно изработени, с ефекта на стареене, както и изключителната настилка от масив. Ние постоянно допълваме колекциите на масивна дъска и гарантираме безупречното качество на всички продукти.

В шоу-румпетата очаквате повече от двеста проби от дъската с възможност да изглеждате и усещате със собствените си ръце, избирате и поръчвате подови настилки от голям брой уникални предмети. Ние се погрижихме за удобството на експозицията, за да можете лесно да разгледате всички възможности на масивната дъска на Boen. Разнообразие от формати ще впечатли всички потребители: паркет с единична ивица и парче, масивна дъска и модели с уникални размери. Освен това предлагаме професионална помощ при интериорната визуализация, осигуряваме паркетната структура за проектите на AutoCad. Гарантираме бързи срокове за доставка за всеки паркет на всеки клиент.

Продажбата на масивна Boen борда се прави на достъпни цени. И основното предимство на този паркет е хармоничното съчетание на качество и цена. Ако искате да направите красив под в дома си, който да украсява многото му години и да се наслаждава на атрактивния му външен вид, трябва да се свържете с нас и да изберете красив и оригинален масив от Боен. Нашите специалисти ще ви помогнат при избора на подходящия продукт и ще отговорят на вашите въпроси.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Дървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правилаДървени подове в апартамента с достойнство и инсталационни правила
Полагане на масивна дъскаПолагане на масивна дъска
Съвременни масивни типове подови дъски и монтажни елементиСъвременни масивни типове подови дъски и монтажни елементи
Качествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия домКачествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия дом
Дърво от твърдо дърво от кехлибарДърво от твърдо дърво от кехлибар
Композитна тераса бордаКомпозитна тераса борда
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Масивна настилка от дървоМасивна настилка от дърво
» » Къде и как мога да купя масивна дъска
© 2021 BggeHat.com