Суха дъска

Суха дъска

Сред богатия избор на нарязан дървен материал, най-популярният продукт е сухата дъска. Независимо от това, необходимо е да се изясни, че "дъската за оформяне" не се прилага за всяка дъска, която е получена с дървени трупи. Основната разлика се състои в това, че на борда не се реже ръбове с останките на кората на главния мозък, което се нарича гаснене (трябва да се отбележи, че в последващата обработка Обработена дъска получава рендосан борда). Това е премахването на изследването, което оказва влияние върху удобното докинг на този борд и следователно гъвкавостта на приложението му. Като дървен материал този борд има следните предимства.

1. Достатъчно висока якост на материала.

2. Привлекателен външен вид.

3. Пластичност и гъвкавост.

4. Устойчивост на гниене (висока степен на устойчивост на влага).



5. Ефективност и екологосъобразност на материала.

Когато трябва да наемете камион за строителството в Минск - посетете tmrout.by. Само там е всичко да наемете най-доброто специално оборудване в столицата на разумна цена.

Както вече беше отбелязано по-рано, остъклената суха дъска е доста популярна на територията на нашата страна и може основателно да се счита за един от най-гъвкавите материали. Купете го може да бъде навсякъде. Това изпълнение на борда може да се използва за следните строително-монтажните работи: За обшивка подове, покриви за устройство изграждането на монтажни рамки и прегради, за екстериор и интериор, в изграждането на басейни, навеси и други структури за подкрепа.

Дъските са направени предимно от иглолистна дървесина. Материали от по-ценни сортове скали са много по-скъпи и се използват предимно за производство на мебели.

Качеството на борда ще зависи от такива характеристики като степента на дървен материал, използван, който е направен от материал, изпълнение на рязане, както и придобитите повърхност гладкост. Най-многото, можете да получите качество на този форум, само когато при използване на тангенциално рязане материал, когато е рязане на линия минава директно върху основата на дървото. Цената на такова дъно е малко по-висока от обичайната, въпреки това същевременно има значителна устойчивост на влага и деформации. Влажността е от голямо значение при определяне на качеството и цената на кантирането. Материал, който има естествено ниво на влага (приблизително 40-60%), се счита за най-евтиният и най-нискокачествен продукт.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Подреждане на покрити и колонизирани подовеПодреждане на покрити и колонизирани подове
Качествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия домКачествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия дом
Композитна тераса бордаКомпозитна тераса борда
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Основни видове строителни материалиОсновни видове строителни материали
Видове и предимства на неподредените дъскиВидове и предимства на неподредените дъски
Масивна настилка от дървоМасивна настилка от дърво
Технология на полагане на терасата бордаТехнология на полагане на терасата борда
Подова дъскаПодова дъска
» » Суха дъска
© 2021 BggeHat.com