Най-добрият материал за пода



1Инженерният плот Oak е сравнително нов тип подови покрития, използвани в нашата страна. Този тип подови настилки е многопластова залепена конструкция от няколко слоя от изключително стабилни дървесни видове. В това отношение много потенциални клиенти се интересуват от начина, по който са направени, каква е неговата разлика от съществуващите видове етажи и къде е възможно да се купят.
Според опитни строители най-добрите качества на масивна дъска и паркет се комбинират в инженерния съвет. Произвежда се в два или три пласта.
платка двуслойна най-горния слой се състои от ценни книжа (дъб, пепел) или екзотичен дебелина видове от 4 до 6 мм, което позволява многократно смила, удължаване на живота. Долният слой е многопластов шперплат с дебелина 15 мм.
Трислоен залепени борда от три взаимноперпендикулярни слоеве от масивно дърво, което дава силата на настилка е по-добра от тази на паркет и масивна дървесина.
По отношение на заслугите на етажа, направен от инженерния съвет, можете със сигурност да включите недостатъците в настилката на масивна дъска. Подобен под практически не се свива и не се разширява с промени в влажността и температурата, не променя геометричните измерения, не изпръсква и, разбира се, е много по-евтино от масива.
Особено необходимо е да се отбележи една много проста в сравнение с други видове подови настилки, Полагане технология инженеринг борда. Той може просто да бъде поставен върху добре изравнени циментов под, е предвидена между бетона и на борда, евтини уплътнението под формата на специален филм, тънък шперплат (12 милиметър) или просто слой строителни китове. В допълнение, тази дъска може да се постави и върху "топъл под".
Появата на пода от инженерната дъска се различава от пода до масивната дъска, практически не е така. Свързването на гребените от пода до петите прави свързващите места устойчиви и водоустойчиви.
Подът на солидна инженерна дъска се използва все повече на места с интензивно използване от голям брой хора. Това са ресторанти и барове, танцови подове и фитнес зали.
Ако някой има нужда да инсталира нов етаж и не знае къде да купи висококачествен настилък, препоръчваме сайта на най-добрите световни производители в тази индустрия

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Характеристики на инженерната дъска, свойства и разлики от паркетаХарактеристики на инженерната дъска, свойства и разлики от паркета
Какво представлява инженерната плоча? Характеристики, достойнства и начини на оформянеКакво представлява инженерната плоча? Характеристики, достойнства и начини на оформяне
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Масивна настилка от дървоМасивна настилка от дърво
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
Дървени подовеДървени подове
Видове паркетВидове паркет
» » Най-добрият материал за пода
© 2021 BggeHat.com