Предимства на използването на масивна дъска

Сред разнообразието от подови настилки, които се използват днес в офиса или дома, най-популярните са продуктите, изработени от естествени материали. Най-популярният и популярен материал, който изглежда страхотно в стаята, а също така има отлични показатели за здравина и издържливост, остава дърво.

Един от сортовете на паркета е масивна дъска, която е изработена от масивна дървесина. Тази настилка не само ще украсява почти всеки интериор, а ще служи и за десетилетия. В допълнение, масивната дъска се отличава с абсолютна екологична безопасност. Материалът, от който е направено това покритие, освобождава полезни фитонциди във въздуха и статичното електричество не може да се натрупва в него, което е традиционно за много синтетични продукти.



За разлика от повечето други дървесни покрития, масивната дъска може да се върти многократно - за да се актуализира повърхността на подовете чрез смилане. Поради наличието на такова свойство, това покритие е в състояние да служи без никаква вреда за външния вид. Друго несъмнено предимство на масивната дъска за паркет може да се нарече гъвкавост на употреба, когато покритието може да се побере перфектно в почти всяка стая. В големи помещения подобно покритие визуално допълнително увеличава пространството. Изявената текстура на дървото осигурява атрактивен външен вид на покритието.

Много е лесно да се грижиш за масивна дъска. За да поддържате отличен външен вид, просто трябва да проведете рутинно мокро почистване. Ако има нужда от актуализиране на повърхността, възможно е просто да премахнете износения слой от лак и да приложите нов точно същия слой. Колоезденето на масивна дъска дава възможност да се премахнат всички съществуващи дефекти, които по някакъв начин се образуват по време на работа. Възстановяването на такива подови настилки е разрешено веднъж на няколко години. Друго предимство на покритието от масивна дъска е отличната му звукоизолация и топлоизолация. Ниска топлопроводимост на дървото гарантира запазването на топлината в помещението, което създава отлични условия за значително енергоспестяване.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полагане на масивна дъскаПолагане на масивна дъска
Съвременни масивни типове подови дъски и монтажни елементиСъвременни масивни типове подови дъски и монтажни елементи
Качествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия домКачествена настилка дъска масивен дъб борда като най-доброто решение за вашия дом
Дърво от твърдо дърво от кехлибарДърво от твърдо дърво от кехлибар
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Къде и как мога да купя масивна дъскаКъде и как мога да купя масивна дъска
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Полагане на масивна дъска върху бетонни плочиПолагане на масивна дъска върху бетонни плочи
Паркет за къщатаПаркет за къщата
» » Предимства на използването на масивна дъска
© 2021 BggeHat.com