Дървени подове

Модерни и в търсенето в момента се считат подови настилки от дърво. Те са много разнообразни и за тяхното производство се използват нови технологични процеси, които ги правят по-евтини на цена.

ПАРКЕТНА ПИКА. Подовете от този тип подове се извършват ръчно. Това усложнява технологията. Тънките удари понастоящем не са подредени по този начин. За това може да се използва масив от ценни дървесни видове. Многослойната матрица има брави за връзки във втория слой. Тя може да се постави с рибена кост или под формата на ИЗКУСТВЕН ПАРКЕТ. За да се опрости формирането на шаблона, се правят производствени изходи и фризове за централната част. Дъските могат да имат дебелина от 15 мм до 22 мм в горния слой.

МОДУЛЕН ПАРКЕТ. Производството му е изцяло направено във фабриката. Множеството ценни видове, използвани за орнаментиране, се избират от различни сортове дървесни видове, отглеждани в смесени гори. Те не са боядисани, но могат да бъдат избелени. За работа с модулен паркет, бор, дъб, клен, бреза, пепел, махагон, бамбук са подходящи. На плочата от шперплат се образува картина. Размерът му зависи от това, какъв вид декор се извършва. Монтирането на пода се осъществява с осигуряването на свързващи брави на основата. Материалът трябва да бъде еднакво устойчив на механични влияния и да има подобна текстура.



ИНЖЕНЕРЕН СЪВЕТ. Технологията за производство на инженерната дъска се основава на процеса на залепване на три, в горния слой, използвайки твърди класове. Двете отдолу са игли. Връзката се заключва на втория, ускорява процеса на сглобяване. За стени могат да се използват щитове, състоящи се от три дъски. Те могат да бъдат лакирани фабрично. В присъствието на една повърхност, тя се нарича инженерна дъска, изработена от масивна дървесина или плочка.

Инженерният плот се използва за паркет. Тя може да бъде малка, под формата на тънки зарове, или голяма - от масив от твърди сортове дървесина. В последния случай дървесината се залепва по стръмен ред, което опростява монтажа по време на монтажа. Нарича се паркет от масивно дърво.

ТЕРРАЦИОНЕН СЪВЕТ. Това е сплав от дърво и композитни материали. Технологичният процес на производство не променя свойствата си. Полимерните добавки правят борда устойчив на атмосферна агресия. Не абсорбира вода и се препоръчва за покрития в открити пространства. Във фабриката плочата от теракота се обработва с ултравиолетов лак за втвърдяване. Може да се актуализира след 5-8 години. Горната част не е хлъзгав и може да се използва от тераси близо до плувни басейни и кейове.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Полагане на паркет дъска със собствените си ръцеПолагане на паркет дъска със собствените си ръце
Най-добрият производител на ламиниран паркетНай-добрият производител на ламиниран паркет
Какъв трябва да бъде изборът на подови покритияКакъв трябва да бъде изборът на подови покрития
Видове подови настилкиВидове подови настилки
Паркет за къщатаПаркет за къщата
Дъбов блок паркетДъбов блок паркет
Най-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркетНай-добрата декорация на къщата ви е изкуството паркет
ПаркетПаркет
ПодовеПодове
Как да изберем паркет за вашия домКак да изберем паркет за вашия дом
» » Дървени подове
© 2021 BggeHat.com