Дървени подове и стени

Дървени подове и стениНай-достъпната опция за дървена облицовка е лигавицата. На практика всеки знае какво представлява този материал - тесни ленти са свързани помежду си, обикновено на принципа "скок-канал". Можете да монтирате облицовката не само вертикално. Но също така хоризонтално, което позволява да се постигнат интересни декоративни ефекти.

Бордовете се считат за сравнително достъпни материали. Но тя е представена в извънкласната класа. В последния случай говорим за идеалната повърхност на плочите, на които няма пукнатини, без скосени участъци, без възли. Тази облицовка изглежда много представителна и поради високото си качество може да се използва не само в дневната, но и в детската стая.

По-скъп тип довършителни работи са дървените панели. Те могат да бъдат направени както от иглолистна дървесина, така и от масивно дърво Понякога производители предлагат по-икономичен вариант - на базата на евтина дървесина покрити с фурнир от дърво по-скъпи породи и по този начин, като същевременно се запази качеството на материала на клиента успява да спаси малко.

Тъй като стенните панели са много здрави, те се използват за украса на шкафовете. Въпреки това, в този случай стаята може да изглежда малко тежки, така че експертите съветват затваряне на панелите с дъното на стената, а горната - мазилка или покритие с тапет. В този случай панелите са подходящи за всекидневна или спалня.



Малко хора знаят за тапет от дърво. В същото време това е оригиналната версия на финала. От структурна гледна точка те представляват много тънък слой от естествен фурнир, който е залепен върху специален хартиен субстрат. Материалът е достатъчно тънък и относително достъпен, защото ценните видове дървесина се използват за фурнир и струват по-малко от масивни панели. Към тази група материали също трябва да се включат тапетите от корк и бамбук.

Независимо от техните разновидности, те могат да бъдат използвани само в райони, където не влага защото лустрото на слой е много тънък, и това може лесно да се деформират, когато влага.

Що се отнася до завършването на пода, дървото направи парче паркет и паркет съвет, състоящ се от няколко слоя от дърво и покрит с фурнир от ценни видове (което го прави по-достъпни, отколкото на паркет). Ламинатът е само качествена имитация на дърво.

Е, ако се интересувате от поръчка на мебели по поръчка - посетете rumiir.ru. Само там е всичко, което да допълни интериора ви с уникални мебели на достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Всичко за дървени врати и дървени прозорциВсичко за дървени врати и дървени прозорци
Как да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блоковеКак да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блокове
Дървени люлеещи се вратиДървени люлеещи се врати
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Предимства на дървени прозорциПредимства на дървени прозорци
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Шперплат за ремонт на подовеШперплат за ремонт на подове
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
ДървенаДървена
Интериорни врати Как да изберем?Интериорни врати Как да изберем?
» » Дървени подове и стени
© 2021 BggeHat.com