Дървени люлеещи се врати

Дървените люлетни врати се гордеят с функционалния и ефективен дизайн, който идеално се вписва в интериорния дизайн на всеки стил. Те са непрекъснати, облицовани и олекотени.

Що се отнася до твърдите гладки врати от масивна дървесина, те рядко се използват. Обикновено, за да се улесни конструкцията, те се изработват с панели. За тази цел рамката на вратата е запълнена със закрепващи панели с различна форма и размери. В резултат на използването на голям брой малки панели се получава красива и издръжлива врата, но това увеличава цената.

Ако говорим за хардуера на вратите, тогава най-добрият избор ще бъде вратата дръжки антични сребро. Такива дръжки имат високи експлоатационни качества: устойчивост на корозия и износоустойчивост, механична якост и издръжливост. В допълнение, тези дръжки на вратите са прекрасни и богати на външен вид на дървените врати.

По-рядко, за производството на твърди врати се използва залепен дървен масив. Излиза силна, издръжлива и устойчива на деформация врата. Въпреки това, поради сложната производствена технология, цената му е висока. Тези врати са по-тежки от обичайното, което ги прави трудно да ги прикрепят и улесняват завиването на пантите.



Изцяло дървените врати са разделени на слепи и остъклени. Използват се в отопляеми жилищни и офис сгради. Тяхното качество и дълготрайност зависи от дървесните видове и тяхната предварителна подготовка. Вратите от твърда дървесина - бук, бреза, дъб, пепел - имат най-голяма трайност, но имат висока цена. Вратите от иглолистна дървесина са много по-евтини, но имат по-кратък експлоатационен живот. Вратите, за производството на които екзотични скали от тропически дървета са били използвани в условията на нашия климат да се използва, не е препоръчително. Най-евтините цели дървени врати с използване на ускорено сушене се оценяват на $ 30. Когато използвате средно големи дървесина, цената е от 70 до 150 долара. Боровите врати, покрити с фурнир, се оценяват на между 150 и 500 долара. И разходите за елитни врати, където се използва твърда дървесина, не струват по-малко от $ 700.

Популярни са панелните врати, за производството на които се използват комбинирани материали. Изработват се от MDF плоскости и панели от ПДЧ. Те са по-тънки и по-леки от всички дървени, имат добро качество и конкурентен външен вид. Когато се използват като основа за естествени смоли, те могат да се считат за екологични. Въпреки това, при производството на плочи вероятността за използване на вредни смоли е висока, с последващо изпаряване на вредните пари. Ето защо, при закупуването на такива врати, струва си да се питате за репутацията на производителя. Комбинираните врати на вътрешното производство струват $ 50, а чуждестранните - 150.

За производството на леки врати се използват MDF или плочи от дървесни влакна с висока плътност. Навън те могат да бъдат или цели или формовани с имитация на панели. Те са инсталирани в офиси и отопляеми жилищни помещения. Те са евтини, но благодарение на лекотата на пантите не се провира. Но това е лекият дизайн, който ги кара да бъдат краткотрайни.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Монтиране на интериорни вратиМонтиране на интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Метални вратиМетални врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Вратата се захваща с модерен стилВратата се захваща с модерен стил
Повече за вратитеПовече за вратите
Избиране на предната вратаИзбиране на предната врата
Входни врати за поръчка на функции и предимстваВходни врати за поръчка на функции и предимства
» » Дървени люлеещи се врати
© 2021 BggeHat.com