Интериорни врати Как да изберем?

На пръв поглед изборът на врати, особено интериорни врати, е много проста задача. Изберете цвета, който подхожда на ремонта ви, определете начина на отваряне на вратата и всичко, избра се вратата. Но, като правило, възникват въпроси след действието на вратите. По време на работа вратата може да се надуе и да не се затвори, може да се появи гъбичка. Защо се случи това и как да го избегнете. Това са въпросите, които възникват след избора на врати само за естетически вид.

За да избегнете проблеми в бъдеще, трябва да определите правилно материала и производствената технология. Избирайки например вратите на Беларус, не може да се притеснявате - тези врати отговарят на всички стандарти за качество.

Материали, от които се правят вратите:

1. Най-силните и най-скъпи са вратите от масивно дърво, най-вече кленов, дъб, бук. Такива врати изглеждат хубави, дълго време те изглеждат като нови, имат отличен шум и топлоизолация, те не се променят под температурата. В допълнение към високата цена фактът, че такива врати са недостатъчни, е факт. Това с голям процент влажност може да се надуе и да се напука, особено ако са направени от слабо остъргван масив.



2. Произвеждат се врати и от иглолистни породи, по-често от бор. Според характеристиките, те не са много по-нисши от дъбовите врати, освен ако не са толкова издръжливи и не изглеждат толкова красиви, но цената им е много, по-ниска и по-достъпна. Това е отлична възможност за хората със среден доход, те са издръжливи и ще продължат дълго време.

3. Eurobus е комбиниран масив. Понякога вратите са направени от няколко породи, а няколко бара са съединени и покрити с фурнир. Такива врати са издръжливи, устойчиви, не реагират на влажност и температура, което е много важно при избора на врати. Такива врати са най-популярните и достъпни в ценовата категория. Но също така се препоръчва да се купуват такива врати, тъй като безскрупулни производители могат да заслепят вратите на гнило дърво и не е реалистично да се провери това.

4. Врати от ПДЧ, MDF, HDF. Такива врати са направени от стърготини и дървени стърготини. Механичното въздействие на такива врати зависи от покритието, но те нямат почти никакви предимства, с изключение на цената. Така че не е необходимо да чакате такива врати, те са евтини и могат да се държат по различен начин в хода на работа. Основно ПДЧ не издържат много дълго, освен че са много тежки, но са лесни за инсталиране.

По такива параметри можете да разберете кои врати на Odintsovo имате нужда и дали трябва да купите това, което искате в началото. Основното нещо за всяка къща е комфорта и комфорта, до известна степен вратите допълват тези два параметъра, както в добър, така и в лош план.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Боядисани врати от MDF практичност и ползи!Боядисани врати от MDF практичност и ползи!
Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?Как да фън шуй трябва да се намират интериорни врати?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Интериорни врати и тяхната инсталацияИнтериорни врати и тяхната инсталация
Избор на интериорни вратиИзбор на интериорни врати
Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?Как да избера най-подходящите дръжки на вратите?
Как да изберем интериорни вратиКак да изберем интериорни врати
Правила за избор на интериорни врати от дървоПравила за избор на интериорни врати от дърво
Изборът на съвети за интериорни вратиИзборът на съвети за интериорни врати
Как да изберем интериорни врати за интериора?Как да изберем интериорни врати за интериора?
» » Интериорни врати Как да изберем?
© 2021 BggeHat.com