Дървена

Дървена

За вътрешни довършителни работи на къщи, бани, вили се препоръчва използването на облицовка. Работата по облицовката на обшивката е класифицирана като не особено трудна и достъпна за изпълнение самостоятелно.

Клепачите се наричат ​​кант, имаща дебелина до двадесет и два милиметра, предназначена за вътрешна или външна декорация на къщи.

Следните изисквания се налагат върху дървения фурнир: не се допускат гъбични лезии и наличието на дупки от червеи, внимание се отделя на съдържанието на влага в дървесината. За облицовка на стени се препоръчва да се избере иглолистна дървесина, за предпочитане от зимна дървесина.

Инсталацията започва с избор на плоскости с необходимия размер и влажност. За облицовка на стени се използва облицовка със същата ширина от шест до десет милиметра. Когато изпълнявате тези работи, използвайте шаблон или изберете една дъска, като го смятате за стандартна. След това се отстраняват излишните ръбове. С помощта на режещ инструмент, каналите са направени от двете страни на дъската. От предната страна се правят скосявания. За да се увеличи експлоатационният живот (защита от плесени, гъби, разпадане), устойчивост на влага, материалът се обработва със специално решение.



За външната обвивка се използват широки дъски.

За работа върху облицовката чрез облицовка използвайте следните инструменти: перфоратор, винторез, винтове, чук, триъгълник, ниво, отвертка, фреза.

Преди да започнете работата по материала, материалът се довежда в сухо, топло помещение за най-малко 24 часа. След това подгответе стената. При необходимост се поставя нагревател. Избира се посоката на кожата. Тя може да бъде хоризонтална или вертикална. Изградена е носеща решетка. На него и закрепена вагонка. Използва се равнината и оребрите са фиксирани. На тях е прикрепена монтажна резба. След като получихме гладка повърхност за създаване на решетка, използвайки самобръчкови винтове, добавяме бара на окачванията. Разстоянието между тях не трябва да е повече от седемдесет сантиметра. При желание разстоянието между стената и решетката е изолирано с минерална вата. За хидроизолация на върха на памучна вата и скара, секретарът се фиксира със скоби. Монтирането на водоустойчив филм предпазва от влага и предотвратява гниенето. Филмът е поставен с гладка страна на нагревателя и груб за дъските. Това е много важно. След това закрепваме облицовката на избраната дължина към решетката. В ъглите на ставите облицовката се изрязва. В края на облицовъчната работа, клапанът се отваря с петно ​​за по-ярко изразяване на текстурата и след това с лак.

Е, ако се интересувате от продажбата на недвижими имоти в Иваново, която е облицована с лигавица, посетете сайта promcity37.ru. Само там е най-добрият имот с луксозни ремонти и без достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блоковеКак да закрепим облицовката на стената на къща от дърво, тухли или блокове
Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у домаРазмери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
Какъв тип панели да изберем?Какъв тип панели да изберем?
Подове от керамични плочкиПодове от керамични плочки
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
Облицовани с фасадни тухли тухлени къщиОблицовани с фасадни тухли тухлени къщи
Облицовка на стениОблицовка на стени
Варианти за завършване на балкониВарианти за завършване на балкони
Дървени подове и стениДървени подове и стени
» » Дървена
© 2021 BggeHat.com