Блок Къща

Блок Къща (от английската блокада - дървена къща) - това е траен материал, напомнящ за дърворезбата по външния си вид, но много по-интересен.

Разликата между блокадата

Ако една от страните на този профил е традиционно гладка и плоска, другата има цилиндрична форма. следователно блок къща Прилича на кръгъл дървен материал, а къщата, украсена с този материал, прилича на дървен материал. Но за разлика от естествените дървени трупи, този профил има идеално гладка повърхност, не се деформира и не се напуква, е надежден и дълъг сервиз. Надлъжните пукнатини по дължината и прорезите в ъглите не съществуват.

Във връзка с други дъски за облицовки блоковата къща е много по-дебела, но иначе прилича на конвенционална облицовка.

Приложение на блок къща

употребяван блок къща за довършителни вили и селски къщи, декорация на сауни и бани, тераси и веранди. С негова помощ можете да отрежете стената от всякакъв материал, като сте получили интериор в стила на страната. Често строителството на къщи с табели се случва с този материал. Работата по кожата не е прекалено трудна - не е по-трудна от тази на други материали. Преди монтажа блоковата къща се суши, смила и обработва със защитно покритие, например смес от масло и восък. За монтаж се използва обичайният принцип на дънната резба. Жлебовете за фиксиране също се използват за вентилация.



От какво се състои блоковата къща

Основният материал за блоковата къща е иглолистните дървесни видове - кедър, смърч, лиственица, бор. Това осигурява трайност на материала, устойчивост на влага и топлоизолационни свойства. Блок къща не гният, не съдържа насекоми, и всичко друго мирише добре. Дървото на блоковата къща може да издържа на високи температури и влажност. Желателно е допълнително да се обработва повърхността на дървото с масло или лак. Използвайте блок къща е най-добре за покриване на сгради отвън и довършителни от вътре. Цената на този материал е ниска и доста достъпна за обикновен човек.

Най-добре е да понасяте влажността и температурата блок къща от лиственицата. Обзавеждането на стаи и зали с този красив материал изглежда много интересно.

Блок-къщата е разделена на два класа. В клас "А" се разрешават леки възли, малки отвори на дупки и смолни джобове. Клас "B" позволява тъмни възли, които имат пукнатини и повреди, ограничени в размер на смолни джобове и дупки на червеи. В никакъв случай не се допуска попадане на възли, големи пукнатини и дефекти в външния вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Размери и сортове модерен блок къщаРазмери и сортове модерен блок къща
Пластмасов дървен винил блок къща под логаПластмасов дървен винил блок къща под лога
Полагане на газ блокПолагане на газ блок
Стоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дървоСтоманен блок къща метал, създавайки илюзията за дърво
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
Размери на стълбите и приложение за стенни облицовки у домаРазмери на стълбите и приложение за стенни облицовки у дома
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Как да се изгради къща в страната?Как да се изгради къща в страната?
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
» » Блок Къща
© 2021 BggeHat.com