Как да направите дървен под

Как да направите дървен под

Етажите от дърво се радват на нарастваща популярност, защото дървото е най-екологичният материал от всичко, което може да се представи. В случай, че дървото се обработва правилно, такива подове могат да служат десетилетия, без да се изискват специални грижи и, което е най-важно, без нужда от големи ремонти. Настилката на дървения под по различни начини.

За да поставите дървен под, ще ви трябва:

- Плаки;

- Счупвания;

- бетон или тухла;

- ноктите;



- отопление и хидроизолация.

Независимо от метода на монтаж, преди полагане на дървен под, е необходимо да се обработват монтираните блокове и трупи със специална импрегнация, която ще предпази дървото от гъбичките. Импрегнирането трябва да се изсуши напълно преди по-нататъшна работа. Подът е монтиран от масивни дъски, чиято дебелина е около 40-50 мм и повече. Необходимо е да се използват плоскости и хромирани дъски. Също така можете да използвате плаките с канали, които пасват плътно и не създават никакви пропуски.

Ако помещението в различни точки има еднаква ширина, може да се използва един размер. В случай, че стаята има неправилни размери или непреки ъгли, размерът на всеки блок трябва да се измерва индивидуално преди инсталацията.

За дървен под, трябва да направите бетонна плоска дъска, на която са монтирани закъснения, разстоянието между тях трябва да бъде поне половин метър. За да се избегнат изкривявания при монтажа на плуга, трябва да се изравни. Ако е необходимо, могат да се използват допълнителни дървени подложки. Дизайнът е фиксиран с нокти най-малко двеста мм.

Ако е невъзможно да се подреди груб под или бетон по цялата площ (обикновено това се дължи на наличието на сутерен или сутерен), тогава кутията на изоставането се поставя върху тухлени или бетонни колони. В този случай разстоянието между закъсненията може да варира от 40 до 70 см. Пластинките се монтират в съответствие с посоката на главното движение, а лостовете са напречни.

Възможно е също да се инсталират дървени трупи на дървени силни стълбове, третирани с антисептик, като този метод се използва при инсталиране на дървен под в малки къщи и при възстановяване на стария под. За допълнителна изолация, от вътрешната страна, плаките покриват хидроизолацията и закрепват топлоизолацията върху нея.

Е, ако се интересувате от https://art-build.ru/derevyannye_doma/ - посетете сайта art-build.r. Само там има всичко за дървената къща и създаването на пода в нея.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Изолирайте пода в странатаИзолирайте пода в страната
Дървени подове Техники за полагане на различни основанияДървени подове Техники за полагане на различни основания
Дървеният под на изоставането е неговите предимства и недостатъциДървеният под на изоставането е неговите предимства и недостатъци
Полагане, полагане на дървен подПолагане, полагане на дървен под
Ако дървените подове викат какво да правят?Ако дървените подове викат какво да правят?
Как да направите дървен под на дървени трупиКак да направите дървен под на дървени трупи
Боя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на подаБоя за дървени подове, ние избираме бои и лакове за оцветяване на пода
Подреждане на покрити и колонизирани подовеПодреждане на покрити и колонизирани подове
Някои съвети за това как да се премахне скърцането на дървен подНякои съвети за това как да се премахне скърцането на дървен под
Шперплат на подаШперплат на пода
» » Как да направите дървен под
© 2021 BggeHat.com