Ламеларна дъска

За довършването на фасади с естествено дърво, което напоследък стана много модерен бизнес, плочките от лиственица често се използват.

Това е многофункционален дървен профил, изработен от лиственица от дърво. Каква е разликата между този профил и плоскостите, които обикновено се използват за фасадни облицовки? Естеството на обработката на ръбовете. Ако планетната дъска има правоъгълни ъгли, тогава модерната фасада има леко заоблени ъгли. Този дървен материал е обрязан от частни къщи както отвън, така и отвън.

Особено подходящ плот за подреждане на окачени фасади. Ако решите да се направи облицовка на къщата му Орнаменти от дърво или промяна на помещенията, то ясно, няма да бъдат разочаровани от летви от лиственица. Този съвет има страхотна цена, но си заслужава.

Шампион на стабилността

Листното дърво се характеризира с повишена устойчивост на различни външни условия. Тя е лидер в съпротива срещу разпад, не се страхува от влажност или температурни промени. В този параметър е по-стабилен от този на дъба, а твърдостта с него е доста сравнима. Това дърво не е податливо на действието на дървесните насекоми, тъй като ги плаши със своята специфична смола и висока твърдост. Биостабилността се увеличава с възрастта на дървото. Ако дървото взаимодейства с водата дълго време, плътността му се увеличава. При построяването на сгради във Венеция са използвани купчини от лиственица. Те стояха за 1000-1400 години, а проучванията показват, че те не са загубили силата си, дървото е вкаменено и трудно се обработва.



При декорирането на фасадите плочката е великолепен декоративен материал. С пълна облицовка на такова дъно къщата изглежда като дървена.

Planken се предлага в две версии - прави и наклонени, изборът на опция зависи от метода на полагане. Наклонът се припокрива, желателно е да го монтирате с помощта на защита от вятър.

Planken от тип подобен на летви, но облицовка има основен недостатък: отделните дъски са свързани един с друг тръни и метода на свързване не издържа високи крайности влажност. Ако подплати набъбва или свива, е силно деформирани и поради наличието на съединение "нут и перо" смяна на увредена елемент е много сложна. Планкен не използва връзка със скоби.

За производството на бетон е необходимо изграждането на пясък. Можете да поръчате пясък в Санкт Петербург от фирма ATP-10.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Ние покриваме къщата с дървени материали и облицовкиНие покриваме къщата с дървени материали и облицовки
Външно покритие на снимки на фасади на къщаВъншно покритие на снимки на фасади на къща
Палубна дъска за пода от лиственица и не самоПалубна дъска за пода от лиственица и не само
Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?Какво представлява фасадната плоскост и как се използва?
Характеристики на плочката от лиственицаХарактеристики на плочката от лиственица
Вдлъбната подова плочка и нейните характеристикиВдлъбната подова плочка и нейните характеристики
Дървена дъска, както е произведена и където е приложимоДървена дъска, както е произведена и където е приложимо
Сравнение на иглолистната и широколистната дървесинаСравнение на иглолистната и широколистната дървесина
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Характеристики на лигавицата, плюсове и минусиХарактеристики на лигавицата, плюсове и минуси
» » Ламеларна дъска
© 2021 BggeHat.com