Външно покритие на снимки на фасади на къща

Външно покритие на къща - снимки на фасади 1Правилната къща за външни рамки, снимката която ще намерите в този материал, ви позволява да направите фасадата на къщата си не само привлекателна, но и значително удължава нейния експлоатационен живот.

Организация на вентилацията между рамката и фасадата, правилният режим на влажност и температура - всичко това е причина за външното покритие на рамката. Снимките, представени на тази страница, ще ви дадат възможност да оцените и дизайнерския компонент на такава сложна структура, като фасадата на рамкова къща.

Завършване на фасадата на рамкова къща с сайдинг

Най-често срещаният вариант за довършване, който се използва от собствениците на рамкови къщи - е облицовката отвън с винил сайдинг. Винилните панели са леки и процесът на фиксирането им е прост. Това ви позволява да направите външната украса на къщата не само с помощта на професионални екипи, но и дайте възможност да произвеждате цялата работа на собственика със собствените си ръце.

Пластмасата се използва върху дървена или метална конструкция, която ви позволява бързо изграждане на фасадата на къщата, която обхваща не само на вътрешната структура и външните стени на сградата я прави привлекателна, но също така ви позволява да се предпази изолацията и рама от външни влияния.

Това е особено вярно, когато се използват такива нагреватели като базалтова вълна или пяна с ниска плътност, които са хидрофобни материали. С увеличаване на вътрешната им влажност от само 15%, тяхната топлоизолационна способност намалява почти два пъти.

Външна облицовка на рамкова къща - снимки на фасади 2

Фолио-циментни панели върху рамката на къщата

Този модерен материал, който може да се използва при обшивката на металната и дървена рамка на къщата, има няколко плюсове в сравнение с винил сайдинг.

Първо, влакнесто-циментните панели изобщо не горят и почти не се стопят. Това прави използването им върху дървената рамка особено подходящо.

На второ място, влакнесто-циментните панели са много по-трайни. Това им позволява да оперират по стени, по които има активно движение на хора или оборудване. Тази характеристика е от значение за градските рамкови структури, които често вървят направо на улицата със стените си, без да са оградени с огради или огради.

Недостатъкът на този материал е малко по-голямото му тегло в сравнение с винила. Въпреки това, ако се наблюдава технологията на закрепване, няма проблеми при по-нататъшното използване на такива фасади.

Външно покритие на къща с рамки - снимки на фасади 3

DSP и LSU на фасадата на рамката къща

Такива плочи като циментови плочи и магнезиев лист могат да се използват и върху дървена и метална рамка. Тънки DSP опции до 16 мм имат относително малко тегло и могат да бъдат монтирани на външни стени. BMS със сравнима дебелина може да се използва и за външно довършване на рамката.

Най-големите въпроси са пукнатините между плочите, които не могат да бъдат намазани или боядисани. Дървена или метална рамка има различна степен на термично разширение и свиване от DSP и LSU. По тази причина всяка шпакловка или шпакловка в шевовете рано или късно ще се срине и падне.

Най-често срещаният вариант, когато кожата - е използването на дизайн "в рамка", където шевовете между плочите са затворени с декоративни дървени плочи, които имитират външния корпус на сградата.



Външно покритие на рамковата къща - снимки на фасадите 4

Метал на фасадата на рамката къща

По-нататъшната частна строителна конструкция у нас се развива, толкова повече варианти на проектиране на текстури и цветове се предлагат за метални фасадни материали. Тя може да бъде от различни типове:

  1. Метални предни касети.
  2. Профилирани листове и други листови материали.
  3. Metal сайдинг.

Външно покритие на рамката - снимки на фасадите 5

Всяка година текстурите за метални фасадни материали изглеждат все по-естествени. Ако например металният сайдинг имитира дървена дъска или лъч, вече е трудно да се разграничи фасадата на къща от метална сайдинг от естествено от разстояние.

Трябва обаче да се помни, използвайки метални фасадни материали върху дървена рамка, че дървото се нуждае от защита. Кондензацията ще се образува върху вътрешната повърхност на метала. По тази причина между дървената рамка и металната фасада има вентилационна решетка от най-малко 20 мм. Самата дървена рамка и нагревател в нея са защитени от хидроизолационна мембрана, която позволява изпаряване на парата, но не позволява влагата.

Фасадна външна фасада - снимки на фасади 6

Дърворезба

Най-старият и най-интересният от гледна точка на дизайна е фасадата. Покриването на рамката с дърво - дъска, умивалници или херпес зостер - ви позволява да получите интересни варианти на къща в стила на "страна".

Предимството на тази фасада е естественият й вид. Недостатъкът на този вид фасадни довършителни работи е трудоемкостта на инсталацията и необходимостта в бъдеще непрекъснато да се обработват дървените части със защитни съединения, съдържащи антисептици и забавители на горенето.

Фасадна външна фасада - снимки на фасади 7

Тухлена декоративна фасада на рамкова къща

Възможността за завършване на тухлена къща може да се реализира по два начина:

  1. Поставяне на стената от декоративната лицева тухла на половин тухла с връзки към основната рамка.
  2. Монтаж на декоративни фасадни плочки "под тухла" на основата, монтирани върху рамката.

Струва си да си припомним, че за първия вариант се нуждаете от свободно пространство на основата, което е най-малко 12 см.

И за втория вариант ще ви трябва изчисления върху товара, защото фасадните плочки са доста тежки материали.

Външно покритие на рамката къща - снимки на фасадите 8

Външно покритие на рамката - снимки на фасадите 9

Външно покритие на рамката къща - снимки на фасадите 10

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Нов живот за стените на дървена къщаНов живот за стените на дървена къща
Оригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетонОригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетон
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Стартиращ профил за PVC панели започваме фасадното облицованеСтартиращ профил за PVC панели започваме фасадното облицоване
Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?Къде мога да използвам сайдинг сайдинг?
Възможно ли е пяна под сайдинг?Възможно ли е пяна под сайдинг?
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
Затопляне на фасадата на частна къщаЗатопляне на фасадата на частна къща
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?
» » Външно покритие на снимки на фасади на къща
© 2021 BggeHat.com