Опции за затопляне на фасадата през зимата

Опции за затопляне на фасадата през зимата 1Доколкото е възможно затоплянето на фасадата през зимата и какви материали могат да се използват в този случай? Да разгледаме вариантите с изолация на фасадите на тухлени, блокови, дървени и рамкови конструкции. Освен това вижте как можете да монтирате или нанесете декоративен слой на фасадата.

Зимата в регионите, където температурата спадне под нула, незабавно налага ограничения върху използването на всички "мокри" процеси. За да използвате гипс или лепила за фасадни материали, трябва да отидете на допълнителни разходи и да изолирате работните зони от външни влияния.

Мокри процеси при ниски температури

Затопляне на фасадата През зимата използването на "мокри" процеси е възможно само при положителни температури.

Най-простият вариант е инсталирането на дебел филм по външния периметър на скелето, монтирано по протежение на фасадата на къщата. Ако се приеме силно вятърно натоварване, може да се използва усилен филм.

За да се увеличи температурата в този "горещ" топлинни оръжия се използват. Не е необходимо силно нагряване, достатъчно е да се осигури положителна температура върху работните повърхности.

Опции за затопляне на фасадата през зимата 2



В този случай ще бъде възможно да се използват всички "мокри" версии на фасадни работи без практически никакви ограничения.

Използване на сухи процеси

Когато няма възможност да се ограничи влиянието на външните климатични условия върху работните повърхности, е необходимо да се използват "сухи" процеси при отрицателни температури.

Всички технологии, при които използването на вода или разтвори, както и течни адхезиви и матрици се избягват при инсталиране на изолационни и фасадни материали, в този случай.

Най-простият вариант е изолацията с листови нагреватели - базалтова вълна или полистирол - по фасадата на сградата. Всяка къща от тухли, блокове или дърво може да бъде облицована по този начин. За монтаж се използват щайга или окачвания. Рамковата къща е първоначално монтирана с памучна вата или полистирол в рамковите стелажи.

Опции за изолация на зимна фасада 3

Тъй като всички закрепвания се извършват върху хардуер, няма вода в този процес, фасадната изолация в тази версия може да бъде направена при всякаква температура.

Освен това през вентилационния отвор се монтира външната обвивка. обикновено използвано сайдинг, блокове, велпапе, плочки върху скобите, панели. Това означава, че всички материали, които могат да бъдат монтирани без залепване към фасадата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Най-добрите бои за фасадите на дървени къщиНай-добрите бои за фасадите на дървени къщи
Силикон на фасадата, в която се използват материалитеСиликон на фасадата, в която се използват материалите
Избор на материал за изолация на фасадитеИзбор на материал за изолация на фасадите
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
Затопляне на фасадата на частна къщаЗатопляне на фасадата на частна къща
Основата на къщатаОсновата на къщата
Затопляне на фасадитеЗатопляне на фасадите
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
Стиропорът е надеждна изолация на фасадатаСтиропорът е надеждна изолация на фасадата
» » Опции за затопляне на фасадата през зимата
© 2021 BggeHat.com