Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка

завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 1

Ако на етапа на планиране планирате да украсите фасадата на къщата с камък и мазилка, снимките на тази страница ще ви помогнат да изберете най-добрите опции. И ние, заедно с вас, ще се опитаме да решим дали този вариант е по-добър или по-лош.

Оставете коментарите си в тази фото галерия в долната част на страницата. Посетителите на нашия сайт ще вземат участие в дискусията заедно с вас.

Плюсове за довършване на фасадата на къщата с камък и мазилка

Декоративната украса на фасадата на къщата с камък и мазилка, снимката на която е представена тук, е добра, тъй като позволява да се решат два въпроса наведнъж:

  1. Защитава стените на къщата от неблагоприятни външни влияния. Това е особено важно за стените на леките блокове - газобетон и пенобетон.
  2. Тя дава на стените декоративен вид, прави фасадата на къщата привлекателна. Съгласете се, живейте по-добре в красива къща.

завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 2

Тази декорация изглежда много "богата" и е чудесна за всяка къща с класически дизайн. Също така ще бъде хубаво да погледнете фасадите на селските къщи, които са завършени по този начин.

Като цяло завършването на фасадата на къщата с камък и мазилка, снимката, която виждате тук, не е подходяща за всеки дом. И в това са неговите минуси.

Минуси на завършване на фасадата на къщата с камък и гипс

Първо, заслужава да се отбележи, че мазилката като материал ще изисква стабилна база. Ако решите да ги измажете, тогава всичките ви усилия ще се объркат - дървото "диша" в зависимост от влажността и температурата на улицата.



За да измажете дървената къща, трябва първо да я отрежете и след мазилка с подсилена мрежа.

Същото важи декоративно завършване на дървена къща камък. За да отрежете дървена къща с камък, ще трябва да проведете задълбочена подготвителна работа. По-лесно е да изберете фасаден материал за довършване на дървената къща.

завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 3

Вторият недостатък на завършване на фасадата с помощта на камък и мазилка е цената на този метод. Ако искате да направите бюджет и евтина фасада, този метод не е за вас. Ако много други материали - обшивка, профилирано, блокче, завършване, което ще ви струва много по-евтино.

Разбира се, ако финансите не са проблем за вас, този метод - мазилка в комбинация с камък, ще ви направи визуално много привлекателна.

Завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка - фото галерия

Ето някои снимки на завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка, на които са представени най-добрите варианти за използване на тези фасадни материали.

Вижте как се комбинират камъкът и мазилката, какви решения се използват. Оставете вашите коментари за тези снимки.

завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 4 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 5 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 6 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 7 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 8 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 9 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 10 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 11 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 12 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 13 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 14 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 15 завършване на фасадата на къщата с камък и мазилка снимка 0

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Различни стилове от фасади на къщи, които избирамеРазлични стилове от фасади на къщи, които избираме
Оригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетонОригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетон
Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?Как да направим фасадата на къщата красива за малко пари?
Силикон на фасадата, в която се използват материалитеСиликон на фасадата, в която се използват материалите
След това да завършим къщата от kbb?След това да завършим къщата от kbb?
Че фасадата на къщата беше надеждна и красиваЧе фасадата на къщата беше надеждна и красива
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
Монтаж на декоративен камъкМонтаж на декоративен камък
Облекло за фасадатаОблекло за фасадата
Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?
» » Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
© 2021 BggeHat.com