Изкуствен камък за фасадата

Изкуствен камък за фасадата

Фасадата е истинското лице на сградата, но освен естетическите данни фасадната украса също трябва да намали топлинните загуби, да изглежда привлекателна, да има впечатляващ живот и да бъде безопасна.

Фасадите на сградите често са подредени с сайдинг или гипс, но тези методи са извън модата. Те бяха заменени от изделия от изкуствен и естествен камък. Между другото, трябва да се отбележи, че настоящите технологии за производство на изкуствен камък позволяват да се стигне до възможно най-високите качествени характеристики на материала - днес изкуственият камък има редица предимства пред естествения камък.

Clinker плочките са трайни и издръжливи материали, които могат да задоволят изискванията на дори най-взискателния и взискателен купувач. Предимствата на този материал включват устойчивост на механични повреди, устойчивост на замръзване и устойчивост на температурни вълни. Широката гама от цветове прави възможно дори в най-трудната ситуация да изберете най-подходящия цвят. Клинкери позволяват имитиране на тухли, само по-стилни и оригинални.

Популярни за фасадната работа сега и изкуствен камък, който имитира шисти. Редица продукти съдържат и ъглови елементи, които позволяват да се боядисат напълно фасадите, да се направи атрактивен и унифициран.

Различните материали, свързани с групата изкуствени камъни, имат различни характеристики, но като цяло можете да разграничите дълъг живот - от петдесет до сто години, и този материал е лесен за работа, той може да бъде поставен дори и на неравна стена. Изкуственият камък е много по-лек от обичайното, което ви позволява да намалите натоварването върху основата на сградата.



Доста често за довършителни работи от външната страна на къщата с термо панели. Това е модерен материал, който съдържа полистирен с висока плътност - отлична изолация. Термичните панели имат много положителни качества - леко тегло, висока якост, както и безопасност - този материал е екологичен.

Вентилираните фасади също са много чести - това е вариантът на фасадата, където между облицовката на стената и нагревателя е пространство, изпълнено с въздух.

Мокри фасади се срещат много по-рядко - тази техника се състои в това, че три слоя покритие се прилагат последователно. Първият е подсилен, вторият е отговорен за изолацията от влага, а третият е декоративен.

Изборът на материал за довършителни работи на фасадата трябва да бъде много, много претеглен, защото възстановяването може да лети в доста пени.

Е, ако се интересувате от откриване на недостатъци на заварени шевове - посетете сайта probezbez.ru. Само там е всичко необходимо за проверка на качеството на шевовете.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на завършване на различни части на къщата с изкуствен камъкТехнология на завършване на различни части на къщата с изкуствен камък
Завършване на терасата с изкуствен и естествен камъкЗавършване на терасата с изкуствен и естествен камък
Как да проправим къща с изкуствен камък от теория до практикаКак да проправим къща с изкуствен камък от теория до практика
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Изкуствен камък-гранитИзкуствен камък-гранит
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
» » Изкуствен камък за фасадата
© 2021 BggeHat.com