Изкуствен камък, неговите свойства и възможности за приложение

Изкуствен камък, неговите свойства и възможности за приложение

Според установената традиция изкуствен камък се използва за декоративни работи, за облицовка на фасади и огради, за декориране на архитектурни елементи - колони, колони. Този материал може да направи всеки интериор от апартамент и селска къща оригинален. Той е широко използван за озеленяване - той е украсен с пътеки, граници, павилиони, веранди, езера, мостове, зони за отдих и много други. Изкуственият камък не изисква специални грижи, не променя текстурата и цвета си под въздействието на атмосферните валежи и слънчевата светлина и може да продължи дълго време.

Един от сортовете на този материал е тънкостенни плочки, които се използват за облицовка. Поради факта, че е многократно по-светъл и по-тънък от облицовъчните тухли, той се използва и в интериора на жилищни помещения. Имитацията на тухли е една от най-евтините разновидности на материала. Такъв камък може да защити стените от промени в температурата и валежите, а също така да помогне за създаването на всеки стил в интериора. За външна работа използвайте топлоустойчиво лепило.

Този материал е изработен от цимент, пълнители и бои. Циментът се използва както за домашно, така и за внос. Пълнителят може да бъде разширена глина, което улеснява продукта. Малката глина обикновено е по-добра от голяма. Също като пълнител се използва перлит, който може значително да увеличи устойчивостта на корозия на продукта.

Багрилата се използват по различен начин - някои се използват за оцветяване на масата, някои се поставят върху предната повърхност.



Как да изберем изкуствен камък?

На първо място, трябва внимателно да инспектирате всички повърхности - материалът с лошо качество понякога издава външния си вид. Повърхността не трябва да е пореста, нито пък камъкът да бъде отрязан (с изключение на декоративните).

Производствената технология не позволява продажбата на пресни продукти - камъкът придобива сила след производството. Изсушете продуктите около седмица. В продължение на седем дни материалът изсъхва наполовина и вече може да бъде транспортиран. Крайната здравина на камъка достига четири седмици след производството.

Трябва да обърнете внимание и на повторяемостта на елементите. От десет камъка да се повтарят не повече от две, в противен случай ще бъде твърде очевидно.

Е, ако се интересувате от дървен материал GOST - отидете на elka-palka.ru. Само там ще намерите качествен лъч с бърза доставка и разумни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Технология на завършване на различни части на къщата с изкуствен камъкТехнология на завършване на различни части на къщата с изкуствен камък
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Цената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадатаЦената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадата
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
Каменният камък и неговите свойстваКаменният камък и неговите свойства
Украсяване с изкуствен камъкУкрасяване с изкуствен камък
Облицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезнаОблицовката с декоративен камък е красива, елегантна и полезна
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
» » Изкуствен камък, неговите свойства и възможности за приложение
© 2021 BggeHat.com