Фасадни плочки за естествени материали тухли и камък

Фасадни плочки за естествени материали - тухли и камък 1Асортимент от клинкер фасадни плочки

и много широк. Производителите предлагат голямо разнообразие от опции за тези продукти. Плочата не е по-малка от същата тухла, въпреки че е много по-евтин материал за облицовка на фасадата. Да се ​​прилага тухла за това, като правило, е нецелесъобразно. Перфектното решение тук е фасадната тухлена керемида. Цифрата е една и съща, но в работата материалът е много по-удобен.

Фасадните плочки за тухли са чудесни не само за построяване на нова къща, но и за ремонт на стара сграда.

Характеристики на плочките

Всъщност, фасадната плочка за тухли е изгорена керамична смес от топилни машини с необработена закалена глина.

Произвежда се чрез екструзия. Обикновено керемидата има оцветена, не емулсионна основа. Но понякога клинкерът е покрит с много тънък слой стъкло.

Фасадните плочки за тухли са много устойчиви на механични влияния, отлична устойчивост на натоварването на валежите и други естествени фактори, както и температурни промени. Този материал е издръжлив и надежден, лек и лесен за почистване.

Фасадна плочка за естествени материали - тухли и камък 2

Обхват на приложение

фасада тухла плочки Използва се за облицовка на фасадата, завършвайки външните и вътрешните стени на сградата.

Фасадните плочки осигуряват големи възможности за реализиране на разнообразните дизайни на архитектите. Голям плюс на материала е, че може да се използва за завършване на сграда, която е на много години.

Клинкерните плочки се вписват перфектно върху бетонна повърхност, пясъчник или силикатна тухла. За тази цел не е необходима супер сложна подготвителна работа.

Различната дебелина, текстура и цветовата гама, която се продава на плочки, позволява да бъде успешно използвана за всяка идея за дизайн.

Ранен камък

Изкуствен камък почти универсално се използва за декорация на жилищни сгради и други сгради.

Наскоро се появи плочката "разкъсан камък", предназначена за довършителни фасади. Това е добър материал, а фасадата към него изглежда красива и стилна. Така че, нищо странно в това, че фасадата плочки разкъсан камък стана толкова популярен напоследък, не.

Тази фасадна облицовка е сравнително достъпна.

Като го използвате, можете да създадете различни дизайни. Предимството е, че не е трудно да се работи с този материал. Ниското търсене на грижи може да се добави към плюсовете.



Освен това, фасадната плочка на разкъсания камък е много надеждна и устойчива на износване.

Фасадни плочки за естествени материали - тухли и камък 3

Облицовка на цокъла

Фасадна плочка скъсан камък, използван предимно за облицовката на комина. За да се постави тази плочка е направена качествено, основата под нея трябва да бъде внимателно измазана. Натрупването се извършва под гребена. Да вършиш работа по този начин, дори и начинаещ може да се справи с нея.

Етапите на мазилката са, както следва:

  • Напрежение на резбата.
  • Експониране на фарове.
  • Приложение на контактния слой.
  • Хвърляне на решение.

Също правило нужда (1,5-2 т), центроващите-пирони 6h60, ниво, шпатула, нишки, удар и 6-mm сонда към него.

Отделената похвала на фасадните плочки, затрупани с камъни, заслужава, благодарение на високото си устойчивост на влага и устойчивост на замръзване. Тези качества позволяват да се използва в декорация на цокли и огради.

Фасадна плочка за естествени материали - тухли и камък 4

Плочата под камъка е много добро решение. В крайна сметка естественият мрамор, гранит и други подобни скали са много скъпи.

Ето защо "разкъсан камък" - оптималната версия на облицовъчния материал. И цената е приемлива, а цената, а външният вид е същият като този на естествен камък.

В допълнение към облицовката, декоративен камък се използва за украса на отворите на вратите и прозорците. Колони в ъглите на къщата, украсени с този материал, също изглежда страхотно. По време на зидарията може да се комбинира различна текстура и цвят на камъка. Това е добър дизайн. С помощта на него можете да промените визуално формата на сградата, ако е необходимо. Той също така дава възможност да се подчертаят декорните елементи, декориращи фасадата.

Изкуствен камък се използва за облицовка на фасадата, независимо от материала на къщата. Ако стените на къщата са бетонни или тухлени, не се изискват допълнителни довършителни работи, както и скрепителни елементи. Производителите казват, че поради своята здравина и издръжливост камъкът ще продължи повече от 20 години.

Несъмнено предимствата са устойчивост на замръзване и устойчивост на температурни промени, влага и разпространението на мухъл. Също така плюс в устойчивост на абразия и механично удара.

Теглото на изкуствения материал е половината от това на естествения материал, така че е лесно и удобно да се използва облицовката.

Фасадни плочки за естествени материали - тухли и камък 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочка на фасадата на правилната технология за складиранеПлочка на фасадата на правилната технология за складиране
Цената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадатаЦената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадата
Декоративни фасадни плочки за стенен монтажДекоративни фасадни плочки за стенен монтаж
Фасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтиратФасадни плочки върху метални фитинги какво да ядат и как да се монтират
Фасадните бои, какви са и как се прилагатФасадните бои, какви са и как се прилагат
Разглеждаме размера на облицовъчните тухли стандартни и нестандартниРазглеждаме размера на облицовъчните тухли стандартни и нестандартни
Характеристики и предимства на фасадните термопанелиХарактеристики и предимства на фасадните термопанели
Правилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качествоПравилният избор на тухли за къща е гаранция за нейното качество
Завършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панелиЗавършване на къщата с екологично чисти влакнесто-циментови панели
Облицовани с фасадни тухли тухлени къщиОблицовани с фасадни тухли тухлени къщи
» » Фасадни плочки за естествени материали тухли и камък
© 2021 BggeHat.com