Клинкер тухли

Клинкер тухли

Експерти казват керамика облицовка строителни материали клинкер. Създаване клинкерни тухли, подобни на производствения процес на конвенционален керамични тухли облицовка, но за производството на клинкер е необходимо да се използват специални суровини и отгряване при по-висока температура. Клинкер са произведени от специален огнеупорен глина, която остава след печене включвания или кухини, обаче клинкерни тухли конвенционални траен.

В допълнение клинкерни тухли имат абсолютна мразоустойчивост, ниска порьозност, висока устойчивост на износване, киселина и алкални соли не ги повреди и се грижат за клинкер не е по-сложно, отколкото при конвенционалните тухли, достатъчно чист това с четка и вода.

Благодарение на класическата форма на клинкер, строителите могат да го поставят върху реброто или плоската страна, защото външността на структурата не изчезва от него.

В допълнение към класическия клинкер има финландски клинкер, който се използва за пътеки за пътя и за довършителни площи. Дизайнерите имат свободата на творческия полет поради разнообразието от форми на фигура на клинкер, той произвежда квадрат, с клиновидна форма, под формата на дренаж и трева мрежи.



В допълнение, има клинкер тухла, предназначена за довършителни фасади, се използва за украса на рамки и колони за прозорци и врати. Дизайнерите създават уникални декорации с използване на цветни фасадни тухли, които се наричат ​​глазирани клинкер.

Клинкер тухли, използвани провеждане довършителни сифони, дворове, тераси и входове за превозни средства в страната къщи в града. Клинкерът се вписва добре в околната среда, дълго време запазва богатия си цвят, не е токсичен, тъй като за производството се използват само вода и глина без химически добавки.

Цената на клинкера е с порядък по-висока от цената на обикновените тухли. Независимо от това, предимствата и издръжливостта, красотата и здравината му надвишават разходите.

Дизайнерите използват тухли от клинкер не само за екстериор, но и за вътрешно обзавеждане на помещения, за да създадат атмосфера на уютна английска къща. В ресторанти, кафенета и заведения за декорация се използват клинкерни тухли за интериорно и екстериорно декориране на летните райони.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плочки за тухла необичаен интериор със собствените си ръцеПлочки за тухла необичаен интериор със собствените си ръце
Обличане на къщата в клинкер фасада полагане и монтаж на плочки по стенитеОбличане на къщата в клинкер фасада полагане и монтаж на плочки по стените
Полагане на плочкиПолагане на плочки
Клинкери за фасадата изграждаме частна къщаКлинкери за фасадата изграждаме частна къща
Характеристики и предимства на фасадните термопанелиХарактеристики и предимства на фасадните термопанели
Как да избегнем измами при купуването на клинкер тухлиКак да избегнем измами при купуването на клинкер тухли
Бетонов бетон или керамика за строителството?Бетонов бетон или керамика за строителството?
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Предимства на клинкер тухлаПредимства на клинкер тухла
Основата на къщатаОсновата на къщата
» » Клинкер тухли
© 2021 BggeHat.com