Основата на къщата

Веднага искам да обърна внимание на един елемент от къщата като база. Заслужава да се отбележи, че в долната част на фасадата на капачката не действа като украшение, и има специфична и много важна роля в "живота" по време на цялата структура като цяло. Всеки строител знае, че капачката предпазва къщата от различни травми, валежи и т.н. Височината на капачката трябва да бъде не по-малко от 200 mm, където той може да бъде боядисана или отрежете различни видове материали и процеси, които естествено трябва задължително да хармонизират не само с фасадата на сградата, но и с релефа на местността.

За да може базата да изпълни изцяло своето директно задължение, е необходимо да се подготви място, а именно да се премахнат мръсотията от фасадата, да се изравни повърхността под облицовъчните материали и да се нанесе специална дълбоко проникваща почва. Ако се използва изкуствен камък като материал за довършителни работи, преди монтажа той трябва да се третира с водоотблъскващ агент. Това действие ще позволи няколко пъти да се увеличи устойчивостта на този материал към замърсяването, както и да се създаде защитен слой, който да предотврати проникването на влага.

Какво може да се каже за облицовката на socle, но факта, че в момента има много начини да се проектира този елемент на структурата. Тук е необходимо да се вземе предвид факта, че довършителният материал трябва да се комбинира със стила и дизайна на къщата.



Най-често за завършване на опората се използват клинкерни плочки, които по размер приличат на тухли в профила. Дебелината на този материал варира от 10 до 20 милиметра. Особено внимание трябва да се обърне на пропуските между плочките, а именно те не трябва да бъдат. Ако няма начин да се избегнат пролуките, те трябва да бъдат затворени, като се използва акрилна или полиуретанова маса. За да се гарантира, че тухличката от клинкер се държи добре на фасадата, тя трябва да бъде инсталирана на специално лепило. В този случай самият адхезивен разтвор трябва да е еластичен и устойчив на замръзване. Прилага се както за довършителния материал, така и за самата основа на фасадата.

За всички по-горе, искам да добавя, че само по себе си клинкерни плочки водоустойчиво, така че не се нуждае от специална импрегнация който, както всеки знае, е в състояние да даде отблъскващи свойства довършителни материали влага.

Можете също така да използвате камък в облицовката на вилата, но този материал е скъп, въпреки че резултатът е луксозен ефект.

Е, ако се интересувате от облицовката на тоалетната - посетете sdelai-pol.ru. Само там е всичко необходимо за облицовката на тоалетната бързо и ефективно.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Че фасадата на къщата беше надеждна и красиваЧе фасадата на къщата беше надеждна и красива
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
Защитаваме дървотоЗащитаваме дървото
Облекло за фасадатаОблекло за фасадата
Каква е фасадата за кухнята?Каква е фасадата за кухнята?
Как да нарисуваме фасадата на къща?Как да нарисуваме фасадата на къща?
Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?Коя боя е по-добра за боядисване на фасадата?
Къща на винт пилоти, затопляне на фундаментаКъща на винт пилоти, затопляне на фундамента
Как да се актуализира минералната фасада на къщата?Как да се актуализира минералната фасада на къщата?
» » Основата на къщата
© 2021 BggeHat.com