Къща на винт пилоти, затопляне на фундамента

къща на винт пилотиКакто знаете, съществуват няколко типа фондации. Основата на вида на пилона е представена от структура, съставена от редица вертикално разположени подпори с подредени тавани. Резултатът е отлично вентилиран дизайн. Това е оправдано от свободното пространство, което се образува между почвата и основата на структурата. Достъпът до въздушни маси в този случай не се ограничава до нищо.

Къщата на винтовите купчини може да бъде изолирана от себе си. В този случай трябва да получите качествени материали и точност. Значението на дейността се определя от развитието на солидна структура, на която е присвоена функцията на сокола. Смята се, че сградата трябва да бъде изолирана.



Последователността на изпълнение на изолацията на къщата върху винтовите пилоти:

  1. Извършване на хидроизолация на решетките на мостовете, които организират общата конструкция. Този етап трябва да бъде изпълнен независимо от използвания материал, който е намерил своето приложение при производството на основни структурни елементи. На мястото, където скарата е свързана към купчините и стената, е необходимо да се построи покривен материал. Всички части, изработени от метал, трябва да се смазват с течен каучук и отвътре отблъскващ тип. Ако конструкцията е направена от дърво, тя трябва да се третира с антисептик.
  2. Разположение на флакона, предназначен да замени капачката. Тя може да бъде направена от дърво, тухла или метал, което в резултат е украсено с облицовъчни панели. Флаконът е необходим, за да предпази пространството под къщата и изолацията от агресивните ефекти на валежите, вятъра и други явления. Целият процес на изолация се осъществява върху преградни стени отвътре.
  3. Инсталирайте нагревателя. Ролята на топлоизолацията се изпълнява от пяна, пяна или друг материал, надарен с достойни характеристики на устойчивост на влага. Пластинките се монтират върху лепилото. Шевовете трябва да бъдат внимателно изолирани. Може да се използва аерогел или пяно стъкло. Тези материали на нашето време не изискват хидроизолация. Най-правилно е да поставите полиуретанова пяна върху повърхността на тръбата. Това състояние ще направи дизайна по-здрав и ще организира защита срещу влага и вятър. Освен това този проект ще предотврати проникването на гризачи.
  4. Капачката и прахът й. Отвътре, флаконът може да бъде поръсен със земя, чакъл или PGS.
Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Завийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опориЗавийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опори
Видове фондации за преглед на най-добрите опции от домаВидове фондации за преглед на най-добрите опции от дома
Завийте основата със собствени изчисления и конструкцияЗавийте основата със собствени изчисления и конструкция
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Изчисляване на броя на винтовите пилотиИзчисляване на броя на винтовите пилоти
Видове и особености на основите на кокилиВидове и особености на основите на кокили
Завършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилотиЗавършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилоти
Къде в Новосибирск купуват винтови купчини?Къде в Новосибирск купуват винтови купчини?
Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?
Как и защо е свързването на основата на винта?Как и защо е свързването на основата на винта?
» » Къща на винт пилоти, затопляне на фундамента
© 2021 BggeHat.com