Завийте купчини в строителството

Завийте купчини в строителството

Фондацията е основата на всяка сграда, както и качествено, практично и издръжливо. Те включват винтова основа, която е в състояние да осигури изграждането на трайна експлоатация без ремонт и реконструкция.

Принципът на работа с тази основа е, че винтовите купчини са здраво завити в земята, като по този начин осигуряват стабилна и солидна основа за всяка конструкция.

Винтовата купчина е структура под формата на тръба, която има специални винтови ножове в края, така че тя може да бъде удобно монтирана в земята.

Като цяло, основата на винтовете се използва при конструкцията на рамки или дървени сгради.

винтовите купчини с ключ в края имат върха, който е направен под формата на заварена или излята версия. Върхът се счита за най-практичен и издържлив, тъй като по време на инсталацията той не претърпява никакви промени в структурата и нейната деформация. Производството на отливката е на високо ниво, поради което цената значително надвишава заварения връх. Завареният връх също не е лош, но има по-малко изразени практически характеристики. Ако почвата е хлабава, тогава завареният връх ще се вмества перфектно в нея, ако почвата е твърда, тогава не си струва да рискувате, по-добре е да приложите отливка. Във всеки случай, всичко се определя от финансовата страна, излиза от възможностите си.



Винтовите купчини не причиняват усложнения и проблеми при монтажа, за да работят с тях приятно и бързо. Основното е да се спазват всички правила за безопасност и основните принципи за завинтването им в земята. Малки площи могат да бъдат монтирани в рамките на един ден, след което можете да продължите с по-нататъшни строителни работи. Това спестява време, пари и ви позволява да правите работа точно навреме.

Времето и състоянието на почвата не оказват влияние върху монтажа на основата на каквато и да е значимост, може да се извърши дори при студове или силни дъждове.

Единственият недостатък на този дизайн е неговата повишена тенденция към корозия и ръжда. Производителите произвеждат галванизирани и негалванизирани пилоти, препоръчва се да се избере поцинкована, те са по-малко склонни да повреждат и повреждат. Галванизираните пилоти могат да се използват дори и за изграждане на кейове, което означава постоянен контакт с вода и влажна среда.

Ценовият диапазон за винтовите пилоти е в средния диапазон, което осигурява тяхната наличност за голям брой потребители.

Използвайте качествени винтови купчини за надеждна и практична основа на къщата, която ще ви служи за много години на обслужване, наслаждавайки се с отлична работа.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Завийте основата със собствени изчисления и конструкцияЗавийте основата със собствени изчисления и конструкция
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Изчисляване на фундаментите на винтовете и конструкциятаИзчисляване на фундаментите на винтовете и конструкцията
Изчисляване на броя на винтовите пилотиИзчисляване на броя на винтовите пилоти
Видове и особености на основите на кокилиВидове и особености на основите на кокили
Технологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръцеТехнологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръце
Защо да използваме стоманобетонни купчини за основата на сграда?Защо да използваме стоманобетонни купчини за основата на сграда?
Завършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилотиЗавършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилоти
Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?
Как и защо е свързването на основата на винта?Как и защо е свързването на основата на винта?
» » Завийте купчини в строителството
© 2021 BggeHat.com