Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?

В много страни по света се използва активно методът на т. Нар. Основната област на приложение на такава технология за основно строителство е първото крайбрежно строителство, както и монтаж на сгради непосредствено над водата (най-често срещаните от тях са производството на мостове и фарове).

Отливки за купчини

Отливки за купчини

Сега подобно производство не е загубило спешността, а за повишаване на ефективността производителят изобретил значително количество подобрения и нововъведения, което позволява да се подобри производителността на конструкцията на основата със собствени ръце.

Характеристики и предназначение на дизайна

Формовани винтови (стандартни) пилоти за основата е тръба, която има втулчен винт от галванизирана стомана. Производството на винтови терминали се извършва чрез горещо леене на стомана на топени, специално изработени точни модели, а след това и цинково покритие. Тази технология за горещо леене и поцинковане също се нарича леене върху специални разтопени модели.

Интересно е, че сравнително наскоро отлят галванизирани върхове за винтови основи са изпълнени изключително с диаметър 108 милиметра. Но тъй като търсенето на строителния пазар непрекъснато се увеличава, много фабрики произвеждат размери от 76 до 325 мм.

Формовани върхове е доста сложен детайл, с доста голяма цена.

Ако по време на изграждането на собствените си ръце, за да го използвате за предаване на купчини върха след поцинковане, стойността на продукта се увеличава доста силно, но въз основа на качеството, това е по-добър винт купчина Пилоти винтови със запоени върха всички характеристики.

Диаметърът на шнековото острие е ограничен до 300 милиметра, по отношение на дебелината на ножа, тази цифра има максимална стойност 10 мм. Подобно на стандартната, най-често срещаната заварена купчина, варелът след поцинковане с отливка е най-често изработен от специална тръба.

Въртящ се връх за винт купчина

Въртящ се връх за винт купчина

Интересно е, че със собствените си ръце такива галванизирани субстрати ще направят проблема - в крайна сметка, технологията изисква издръжливостта на определени правила и процеси. Ако използвате този вид купчина, то се наблюдава:

  • да гарантира трайността на купчината и точното изчисление на нейната носеща способност;
  • правилното разположение на ножа, както и идеалната му конфигурация, която засяга преди всичко целия процес на инсталиране.

Освен това, заслужава да се отбележи, че шнековият шнек има специална форма - по време на завинтване острието на палеца изпълнява функцията на уплътняване на почвата, вместо да я разхлабва.

Предимства на приложението

Интересно е, че такива купчини със собствените си ръце могат да бъдат инсталирани с голяма точност. Също така те са по-малко и по-малко склонни да "направят" от линията на основата към страната, поради което галванизираните заварени купчини са избрани за конструкция.

Висококачествената отливка с накрайник под натоварване никога не се счупва. Такива галванизирани купчини Може лесно да мине през тухли и дебели корени от дървета.

Гладният връх е гаранция за дълъг живот и надеждност на купчината, така че да можете да го направите от собствените си ръце само на свой собствен риск.

Основното предимство на купчините с този връх е пълното отсъствие на различни видове заварени фуги в най-важните и критични възли, по-точно върху ножовете. Върхналият накрайник има острие от мощен профил, така че да не се деформира по време на гмуркане, когато удари различни твърди включвания, включително камъни.



Важно предимство на този тип купчини е качеството, което може да бъде гарантирано само от завода, така че собствените им ръце са много трудни за производство, специална технология е необходима тук. Въпреки че много от тях разграничават многото предимства на хвърлянията за надеждност и простота.

Заварен връх за винтова купчина

Заварен връх за винтова купчина

Надеждната и висококачествена основа за пилета не е само основата за всяка модерна структура. Най-важното е, че това е гаранция за безопасност и надеждност.

Най-често срещаната грешка при строителството на вили, вили и частни къщи е, разбира се, полагане на група, т.е. стандартна основа на различни трудни почви.

Пясъчна, плътна торф, както и глинести почви с високи нива на влага - това е почвата, която създава най-големите проблеми и трудности.

Структурен дизайн

Типът на отливката може да се отличи с точната геометрия на разположението на всички остриета, т.е. в този случай "практически елиминира" човешкия фактор, когато винтовата част не е правилно произведена. И върховете за отливане са се увеличили, защото нямат заварени шевове.

В основата на върха острието има средна дебелина до 13 милиметра, което не може да се постигне с подобен заварен сорт.

Интересното е, че отливката е по време на инсталацията по-малко податливи на деформиращо влияние, тъй като при завинтване в земята често се намират различни твърди предмети, включително корените на дърветата, строителните отпадъци и камъните. По-важното е, че е по-малко засегната от корозията.

Особености при използването на пилоти с гласове (видео)

Положителни характеристики

Струва си да се отбележи, че видовете фундаменти се отличават с голям брой различни видове технически предимства и сравнително малки разходи. Процесът на инсталиране е безшумен и прост. Използването на винтови купчини от доста дълго време е сравнително ограничено.

Първоначално ги използваха изключително военни строители - това беше улеснено от бързото изграждане на силна и надеждна основа.

Тези предимства по-късно излязоха на преден план и такива разнообразие от основи се използват най-често по време на различни строителни работи.

Разбира се, цената на винтовите купчини, а още повече с версията на главата, надхвърля обичайните аналози. Но въпреки този факт, това е напълно оправдано от силата и скоростта на изработване на нов дизайн.

Следователно популярността на винтовите пилоти се увеличава всеки ден. Струва си да си припомним, че със собствените си ръце винтните купчини с гласове са много трудни за вършене, така че е по-добре да се въздържат от такива опити.

След като леянето на горещи отливки се появи на пазара, стана възможно да се създадат висококачествени винтови купчини.

Струва си да си спомним, че тези купчини получават по-голяма гаранция. Но е важно, че отливката е направена в строго съответствие с технологията на поцинковане, тъй като това гарантира качествените параметри на винтовата купчина.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Избор и изграждане на фундамент за дървена къщаИзбор и изграждане на фундамент за дървена къща
Завийте основата със собствени изчисления и конструкцияЗавийте основата със собствени изчисления и конструкция
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Видове и особености на основите на кокилиВидове и особености на основите на кокили
Технологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръцеТехнологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръце
Къде в Новосибирск купуват винтови купчини?Къде в Новосибирск купуват винтови купчини?
Как се извършва реконструкцията на основата с винтови купчини?Как се извършва реконструкцията на основата с винтови купчини?
Къде в Твър, за да купуваш купчинките?Къде в Твър, за да купуваш купчинките?
Леене на пластмаси от А до ЯЛеене на пластмаси от А до Я
Алуминиеви радиаториАлуминиеви радиатори
» » Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?
© 2021 BggeHat.com