Завийте купчини със собствените си ръце

Много сериозен и отговорен бизнес е производството на купчини. Този процес е много сложен, изисква специален материал. Самата купчина прилича на перка на витлото. Това е стоманена куха тръба, оборудвана от една страна с остър връх и спирално острие. Благодарение на него, купчината може да бъде завита в земята на необходимата дълбочина.

Самото производство на купчина
Трябва да се отбележи, че цената на пилотните винтове е приемлива, най-често се използва за изграждането на огради. За да направите купчини със собствените си ръце, се нуждаете от следните компоненти:
• Тръба с желания диаметър.
• Винтова част.
• Върхът не е по-малък от 15 см.
• Глави за фиксиране на греди и греди.

Основните параметри за купчини са диаметърът и дължината на тръбата. Дължината на тръбата зависи от вида на почвата. Тя трябва да гарантира, че купчината е потопена в стабилна почва. Диаметърът на купчината се избира в зависимост от големината на силите на конструкцията. За да произвеждате купчини, трябва да използвате заготовки, които имат съвети за хвърляне. В случай, че няма възможност да ги придобиете, можете да ги направите сами за това:
• Изрежете края на тръбата в няколко отделни сектора.
• Заварявайте всички части с конус.
• Извършете изглаждане на шевовете.



За да направите винта, можете да използвате дебелина на стоманата от 6-7 мм. Диаметърът му зависи от вида на почвата и нейните характеристики. Дебелината на винта зависи от дълбочината на завинтване на винта. Колкото по-дълбоко е ямата, толкова по-малък е диаметърът. В ролята на фондацията има накрайник, с който се закрепват спиралните греди или каналът. Всички части трябва да бъдат заварени заедно. За да избегнете бързото унищожаване на купчината, трябва внимателно да следите заваръчния шев.

Пилоти за основата на къщата
Пакетите данни са подобни на винтовете. В случай, че има най-малко съмнения относно точността на изчисленията, фирмените експерти не препоръчват използването им при подреждането на фондацията. Също така, когато използвате самостоятелно направени купчини, трябва да се обърне внимание на видовете почви. Пилоти за изграждане на фондация се купуват най-добре от производителите, тъй като техният експлоатационен живот е много по-голям от този на самостоятелно изработени.
За да направите купчини с малък диаметър със собствените си ръце, трябва не само да придобиете необходимите детайли, но и да ги свържете правилно. Това е много трудна задача, въпреки нейната простота. Най-малката грешка при придобиването на части за лопатки или грешен ъгъл увеличава завъртането на купчината. В бъдеще това може да доведе до разбивка, която не може да бъде коригирана.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как се гмуркат черупките?Как се гмуркат черупките?
Завийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опориЗавийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опори
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Изчисляване на броя на винтовите пилотиИзчисляване на броя на винтовите пилоти
Видове и особености на основите на кокилиВидове и особености на основите на кокили
Как е слушалката за купчината за винт?Как е слушалката за купчината за винт?
Технологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръцеТехнологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръце
Каква е най-добрата основа за изграждане на дървен материал?Каква е най-добрата основа за изграждане на дървен материал?
Завършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилотиЗавършване на капачката на преглед на технологиите с винтови пилоти
Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?Колко ефективен е върхът за винтовите купчини?
» » Завийте купчини със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com