Методи за инсталиране на пилоти

Методи за инсталиране на пилоти

Пакетите се монтират чрез вибриране, вибриране, завинтване, пълнене, грил.

Комбинираният ефект от вибрациите и статистическото претоварване от масата на устройството, предаван от купчината под сито към блоковата система и блока на ролката, се нарича метод за натискане на пилота.

Пилингът с вибрации се основава на вибрациите на вибратора около купчината. Използването на вибрационната честота на сцеплението между частиците на вибриращата почва става по-слабо, което води до намаляване на триещата сила върху земята на страничните повърхности на купчините. Преодоляването на земното съпротивление, под натиска на собственото му тегло и работещ вибратор, купчината се потапя в земята. Този метод е силно ефективен в пясъчни почви с висока влажност.

За да въведете винтови купчини в земята, се използва метод на завинтване. С този метод, съставът на почвата няма значение, няма нужда да се подреждат водещите дупки. Поддръжката на купчини са лопатките. Въз основа на факта, че високо зоната на резистентност, както и в процеса на завинтване на земята, която е под острието се запечатва носимоспособност на пилоти в пет или дори десет пъти задвижвани пилоти. Предимството на винтовите купчини може да се дължи на факта, че процесът на самото потапяне се извършва без удари и удари, оставяйки възможност за бързо извличане.

В земните сондажи се намират пълнени купчини. Преди кладенецът да бъде запълнен с бетон, в него се потапят облицовъчни тръби, които предпазват и укрепват стените на сондажа. Ако армировката на пилона е посочена в условията на проекта, тогава подсилващата клетка е потопена в корпуса. Тогава бетона се подава в кладенеца на малки порции. След изваждането на тръбата, сместа от бетон запълва кухината на земята.



За да се увеличи капацитета за задържане на слаби почви, се използват пясъчни пилоти.

Комплектите от пилотни съединения са купчини и решетки. Grillage е монолитна или сглобяема стоманобетонна плоча, която обединява редици от храсталаци от купчини, която служи като опора за горните структури на конструкцията.

При хемороиди скара устройства глава се отрязват на нивото на дизайн, или се монтира сглобяеми крайни купчина стени и скара плоча или да кофраж, армировка се поставя и бетон смес се излива. Това завършва изграждането на основите на купчини.

През студения сезон се извършват пилотни работи преди да започне замразяването на земята. Също така, преди началото на студеното време, мястото за работа със стълбове трябва внимателно да бъде планирано.

Е, ако трябва да инсталирате по-евтино вратата - посетете сайта mastera.ru. Само там ще намерите квалифицирани майстори за различни работни места във вашия дом.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как да извършите динамични тестове на купчини?Как да извършите динамични тестове на купчини?
Как се гмуркат черупките?Как се гмуркат черупките?
Технология на изграждане на фундамент на фундамент със собствени ръцеТехнология на изграждане на фундамент на фундамент със собствени ръце
Завийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опориЗавийте купчини със собствените си ръце ще се опитаме да направим висококачествени опори
Завийте основата със собствени изчисления и конструкцияЗавийте основата със собствени изчисления и конструкция
Всичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за оградаВсичко, което трябва да знаете за винтовите купчини за ограда
Изчисляване на фундаментите на винтовете и конструкциятаИзчисляване на фундаментите на винтовете и конструкцията
Изчисляване на броя на винтовите пилотиИзчисляване на броя на винтовите пилоти
Технологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръцеТехнологията за инсталиране на винтови купчини със собствените си ръце
Каква е най-добрата основа за изграждане на дървен материал?Каква е най-добрата основа за изграждане на дървен материал?
» » Методи за инсталиране на пилоти
© 2021 BggeHat.com