Как да инсталираме решетки на Windows правилно?

Решетки на прозорците - това не само предпазва къщата ви от крадци, но и отлична украса на фасадата. Как да инсталираме решетки на Windows правилно?Избирайки решетки, ние рядко мислим за тяхното инсталиране, защото най-често тази задача е поверена на професионалисти. Дори въпреки доста сложния процес на редактиране, има хора, които решават да го направят сами. За тях е много полезно да имате инструкции как правилно да монтирате решетките на прозорците. Също така е много полезно за проверка на верността на инсталацията от специалисти.

Какви инструменти и материали ще бъдат необходими?

1) Punch.
2) Пробийте с бормашина за метал.
3) Заваръчна машина.
4) Дълги винтове.
5) Чук.

Монтаж на решетки

Поетапна инсталация на решетки

Има два начина за закрепване на решетките: в отвора на прозореца и на стената на фасадата. В първия случай, решетката няма никакви допълнителни детайли, във втората - от страните на платното фиксирани специална облицовка.



По принцип тези два метода се различават съществено един от друг.

- Дупките се правят на специални подложки с метална бормашина. Желателно е един човек да поддържа подложката с дървена греда, в противен случай може да се огъне.
- В местата за закрепване към стената с перфориращи дупки се правят. Средното разстояние от два отвора е 60-70 см. Като правило, от двете страни на решетката се използват две стойки. Ако е трудно да определите сами мястото на пробиване, преди да инсталирате решетките правилно на прозорците, прикрепете конструкцията към отвора и направете маркировките с обикновен молив. Когато се монтират в отвор, тези дупки се правят във външните склонове, когато са закрепени към стената - във фасадата.

- Когато монтирате решетката в отвора в отворите, капачката на винта се задвижва в стената с около един сантиметър. Решетката е монтирана на място и заварена към винтовете.
- В случай че решетката е монтирана на фасадата, тя трябва да бъде монтирана на място и да задвижва винтовете през предварително направените отвори. Капачката на закрепващия елемент е заварена към решетката.
- По принцип инсталацията за прозорци е завършена. Трябва само да скриете местата за заваряване, като актуализирате слоя боя.

Сравнение на различните начини за инсталиране на решетки

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плъзгащи се решетки по прозорцитеПлъзгащи се решетки по прозорците
Метални решетки на прозорциМетални решетки на прозорци
Решетки на прозорци и инсталацията имРешетки на прозорци и инсталацията им
Монтаж на решетки върху прозорциМонтаж на решетки върху прозорци
Решетки метални по прозорциРешетки метални по прозорци
Ковани решетки на прозорциКовани решетки на прозорци
Функции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решеткиФункции на стоманен декор върху прозорци и видове защитни решетки
Плъзгащи пръти за производство и приложение на прозорциПлъзгащи пръти за производство и приложение на прозорци
Решетки на пластмасови прозорци за безопасност и защита на деца от крадциРешетки на пластмасови прозорци за безопасност и защита на деца от крадци
Решетки на врати и прозорциРешетки на врати и прозорци
» » Как да инсталираме решетки на Windows правилно?
© 2021 BggeHat.com