Облекло за фасадата

Облекло за фасадата

Понастоящем има голям брой материали, поради които са подредени фасадите. Материалът е естествен материал или изкуствен материал. Най-популярните материали включват камък, тухли, изкуствен камък и др.

Що се отнася до фасадата, която е покрита с керамично-гранитни плочи, тя автоматично придобива архитектурна визуализация и вид монументалност. По този начин можете да сте сигурни, че външната стена на къщата ще стане уникална поради разнообразието от цветови нюанси на естествени материали. Устойчивостта е една от многото положителни характеристики на "каменната" фасада. Тук бих искал да отбележа съществуващия факт, че всяко време е подходящо за външна декорация на фасада с помощта на камък например.

Най-често при завършване на фасадата, гранит или мрамор се използват по-рядко такива материали като шисти, травертин, варовик и пясъчник. Що се отнася до гранит, той е силен, твърд и издръжлив материал, който има такива характеристики като нисък коефициент на поглъщане на водата и висока устойчивост на замръзване. Тук си заслужава да се отбележи, че този материал има еднакъв модел и огромна палитра от цветове, а именно зелена, сива, бяла, черна и розова.



На свой ред искам да отбележа, че в сравнение с гранит, мраморът е по-порест материал, така че абсорбира голямо количество влага, което означава, че той е по-малко устойчив на замръзване и резки температурни промени. Дизайнерите препоръчват да се използва изключително мрамор с висока плътност като фасадна облицовка. Цветът на мрамор може да бъде различен от сив, зелен, червен, син, черен и др. в по-пълни възможни комбинации от всички цветове, описани по-горе. Единственият недостатък на този вид завършване е, че има достатъчно висока самостоятелна стойност на материала. Най-важното е да се вземе предвид и, например, че гранитът се характеризира със студени тонове, докато мраморът абсорбира почти всички топли тонове.

На всичко това искам да добавя, че размерите на плочите от естествен камък са различни и зависят от желанията на самия клиент. От този материал можете да направите всякакви декоративни елементи. Като се има предвид структурата на естествен или изкуствен камък, най-популярният е полиран, тъй като при този вариант се формира строг външен вид на фасадата.

За да купите смес за печки в Москва - посетете sev-company.ru. Там ще намерите най-добрите смеси и тухли за вашите камини.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Видове изкуствен камък за облицоване на различни части на къщатаВидове изкуствен камък за облицоване на различни части на къщата
Използване на естествен камък за декорация на фасадатаИзползване на естествен камък за декорация на фасадата
Каменна плот за кухняКаменна плот за кухня
Фасадни плочки за естествени материали тухли и камъкФасадни плочки за естествени материали тухли и камък
Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?Защо е необходимо да изберете гранит за довършителни работи?
Каменна сграда на сградиКаменна сграда на сгради
Изкуствен камък за фасадатаИзкуствен камък за фасадата
За продуктите от естествен камък и тяхното използванеЗа продуктите от естествен камък и тяхното използване
Видове естествен камък в интериораВидове естествен камък в интериора
Красива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилкаКрасива довършителна фасада на къщата с каменна и мазилка
» » Облекло за фасадата
© 2021 BggeHat.com