Как да се актуализира минералната фасада на къщата?

Как да се актуализира минералната фасада на къщата?

Какво трябва да направите, за да актуализирате минералната фасада? В модерното строителство за това могат да се използват различни техники, главно с използването на многокомпонентни системи от бои и лакови материали.

Трябва да се отбележи, че минералната фасада е цял клас бази (тухла, бетон, камък, пяна бетон). И видът на базата зависи от методите на актуализиране. Така че, особено внимание заслужава порести основи, важна характеристика на която е способността да задържат влагата, което води до развитието на мухъл и гъбички. В допълнение, с времето на повърхността изглежда бял развод от сол.

За да се отърват от такива разводи, те първо се отстраняват механично. Почистването се извършва с четка с твърда коса. Можете също да изстържете този слой с дървена шпатула. Но металните предмети за тази употреба не се препоръчват, защото могат да оставят доста дълбоки тъмни следи.



Понякога механичният метод не е подходящ и след това повърхността на фасадата в повредените зони се обработва с 24-часов разтвор на солна киселина, като се нанася с мека четка. На пазара можете да намерите специални съединения за промиване на височините от минералната повърхност.

Ако фасадите постоянно се излагат на атмосферна влага, те трябва да се третират така, че да не изглеждат гъбички или мъх. Ако този проблем вече съществува, трябва да се отървете от такива форми с твърда четка и как да изплакнете повърхността с вода.

След неорганична основа, за да се почиства, тя се третира с антисептици, предупреждавайки поява на плесен или мана, приведе всички повърхностни дефекти, покрити с праймер, и след това да се мазилка или боя. Изборът на фасадна боя зависи до голяма степен от вида на мазилката. Ако лечението на фасадата се използва вар мазилка, боята може да се прилага само на базата на вар, ако мазилката на повърхността на бетона - това е възможно да се използват акрилни бои. Когато изпълнявате този етап на работа, трябва стриктно да спазвате крайните срокове. Така че измазаната фасада може да бъде боядисана само 2 месеца след изсъхване и втвърдяване на мазилката. И за някои формулировки, този период може да бъде до шест месеца.

Е, компанията Trust-Story ще ви помогне да построите къщи и вили от SIP-панели. Само там е всичко необходимо за изграждането на вили без допълнителни разходи.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Затопляме стените на къщата и виждаме как и какЗатопляме стените на къщата и виждаме как и как
Затопляне на дървена къща навън с минерална ватаЗатопляне на дървена къща навън с минерална вата
Затопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действияЗатопляне на вентилирани фасадни пътища и последователност от действия
След това да завършим къщата от kbb?След това да завършим къщата от kbb?
Как да актуализирате стара къща за мисленеКак да актуализирате стара къща за мислене
ТоплоизолацияТоплоизолация
Отколкото да полираме къщата от газоблоковОтколкото да полираме къщата от газоблоков
По-добре да изолирате къщата от газовите блоковеПо-добре да изолирате къщата от газовите блокове
Възможно ли е пяна под сайдинг?Възможно ли е пяна под сайдинг?
Проектиране на пантирани вентилируеми фасадиПроектиране на пантирани вентилируеми фасади
» » Как да се актуализира минералната фасада на къщата?
© 2021 BggeHat.com