Отколкото да полираме къщата от газоблоков

Gazobeton добър материал за стени за конкретно нискоетажно строителство, Все пак, той има един характерен недостатък: той не само абсорбира влагата като гъба, но също така е предразположен към бързо унищожаване при прякото въздействие на климатичните условия. Следователно, неговият завършек е просто необходим, а въпросът "какво да изглаждаме къщата на газобетон отвън" трябва да бъде решен бързо и ефикасно.

Материали за довършване на газобетонната фасада

Тъй като газобетонните блокове "не дишат" по своята същност, материалите трябва да бъдат избрани така, че това да помогне, така че пяната, циментовият разтвор и обикновената боя не са подходящи за тези цели. Най-добрият вариант е: висококачествена тухлена облицовка, облицовка, листов материал, защитна боя, сайдинг или вентилирана фасада.

Тухлена фасада

тухлена облицовка

Ако вашият избор е спряло в стената е направена от тухла, тогава ще трябва да се грижи за предварително си. Такива керамични продукти имат значителна тежест, така че в основата трябва да се съобразяват, като се налива това трябва да се засили, и един по-важно нещо - е размерът му, която трябва да се вземе предвид цялата дебелина на стените, което е, бетонен блок + тухла.

Сега за самата зидария

гипс

На първо място, между края и началото на изграждане на стените се редят на устройството трябва да бъде най-малко 2 седмици, газобетонни стени да живеят. На второ място, производството на довършителни работи през зимата на газобетонни стени не се препоръчва. За стени "диша", зидани тухли не е нужно да издържи срещу основната стена, е необходимо да напуснат въздушния слой, не по-дебел от 5 см, но не по-малко от 3 см. За правилно издържат цялата площ на стената са се плъзгат свободно техническите паспорти необходимата дебелина, те също така предотвратяват достъпа на разтвора до стените на газобетон.

фасада от газов блок

За естествена вентилация устройство през последните 3 редовете на хоризонталните фуги не са пълни с зидария хоросан, е важно да се има предвид, че те не са отчетени повече от 1 от общата площ на облицовка с тухла фасада на къщата е не само красива, но и надеждна, тя трябва да бъде фиксирана към стената , Устройството на тези връзки се изработва по време на полагането на стените, като най-малко 4 броя са инсталирани за 1 квадратен метър. Можете да използвате лента от поцинкована стомана, която се използва главно за електрически работа, за да кръстовището му с стената е по-твърдо вещество, газ бетон лента прикован към стената със специални крепежни елементи. Един добър вариант би било да си представите пластмасова гъвкава връзка с базалт.

живопис

фото оцветяване на стената от газовия блок


Най-лесният начин да завършите къща, изградена от газови блокове, е да я обработвате с водоустойчиви бои, текстурирани смеси и шпакловки, а цената на такъв метод е приятно изненадващо. За да се получи цвят, се използва обичайният цвят, но този тип завършване на блоковите стени трябва да бъде добре подготвен. За това се отстраняват всички неравности, пукнатините и издатините са покрити с лепило за плочки. Ако стените са shpaklyuyutsya, те трябва да подсилят специална мрежа - rabitsa, и само след такива процедури, стените са готови за боядисване.

обшивка

обшивка

Оптималният начин за изграждане на фасада на сграда, изградена от газови блокове, е да се покрие с панелни материали. Тази опция осигурява приятен бонус - допълнителна изолация от различни ролкови материали, освен технологията на панелна инсталация, която предполага естествена вентилация, тъй като при монтажа на панели се образува малка празнина. Когато ги инсталирате, трябва да обърнете внимание на планината, дюбел за газобетон не трябва да бъде по-малък от 5 мм.

Изграждане на къща от газ блок, видео

заключение

По-горе бяха представени най-популярните видове декорация на фасадата на бетонна бетонна сграда, избирайки външната облицовка помнете, че тя трябва да бъде не само привлекателна, но и достатъчно надеждна и топла.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Как е направена облицовката на къщата от газобетонни тухли?Как е направена облицовката на къщата от газобетонни тухли?
Стойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидарияСтойността на цената на мозайка на квадратен метър и кубичен метър зидария
Най-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвънНай-добрата изолация за тухлена къща, когато е изолирана отвън
Цената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадатаЦената на облицовката на тухли на парче се счита за декоративна тухла на фасадата
Пяна единици с облицовка и изолацияПяна единици с облицовка и изолация
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Сутерен от газови блоковеСутерен от газови блокове
Балкон от газови блоковеБалкон от газови блокове
По-добре да изолирате къщата от газовите блоковеПо-добре да изолирате къщата от газовите блокове
Състав на газаСъстав на газа
» » Отколкото да полираме къщата от газоблоков
© 2021 BggeHat.com