Състав на газа

медена пита произвежда се газобетон на базата на цимент и кварцов пясък могат да се добавят добавки под формата на пепел, вар, шлака, гипс и други рециклирани отпадъци в газовия блок. Образуването на газ в порите се дължи на алуминиева паста, добавената вар към разтвора насърчава отделянето на водород, което спомага за образуването на пори.

Видове блокове от газобетон

Газобетон материал се подлага до двойно втвърдява разграничи синтез хидратация или втвърдяване, в първия случай материалът се поставя в автоклав с наситена пара във вътрешността на високо налягане във втория случай средата втвърдяване е наситен elektroprogrev място или атмосферно налягане на парите. А свързващо вещество за тях може да бъде вар съдържание тегло - 50 портландцимент - 50 тегловни, шлака - 50, пепел - 50 мас. Компонент е силика бетон естествен пясък, особено кварц или вторични суровини от руди, феросплави, пепел. Бетонови блокове в строителството се използват за формиране на отвори на прозорци и врати. Подсиленият колан се създава чрез създаване на V-образни блокове.

Свойства на газовата единица

снимка на таблицата с свойствата на блок газ

Gazoblok - добър и надежден материал, който се използва за вътрешно и външно украса на стаята, обемни му размери позволяват да издигат стени бързо, без помощ. Топлоизолационните качества са много по-добри от минералната вата. Аерирана - най-добрият проводник на топлина, студ, газобетон дава само 0.2 - 0.5 mm свиване вода поглъща почти два пъти от тухла, затова се нуждае от допълнително обработване. Gazoblok има висока паропропускливост, конкретни пори могат да дишат, минерали не дават на устройството, за да възпламени, в продължение на 7 - 8 часа устройството ще издържа еднопосочен огън, той има добра звукоизолация данни, тя често се използва за стени в апартамента само за тази цел. Цената на блоковия материал е след това от 2600 до 3800 рубли на кубичен метър.

предимства

Монтаж на газови блокове

Предимства на газобетон: - лесно блокиране в сравнение с тухла почти пет пъти, направиха голям и зидария извършва много по-бързо, пори, съдържащи въздушни мехурчета правят аерирана малко топлопроводимост, в сравнение с тухла е почти три пъти, лечение на тях по-добре от дърво, фини дребен, нарязани на блок - негорим материал, издържат на огън 3-7 ех - час и пори правят материалните пропускливи блоковете са в състояние да диша, да се поддържа добър вътрешен климат, като екологично чист материал, тя може да се сравни само с дърво.

недостатъци

газ-блок армировка

Недостатъците на газобетона включват: - материалът абсорбира влагата, затова се нуждае от външно облицоване, стените ще бъдат нестабилни и ще се свиват, когато се използва неавтобусен бетон.

Когато се използва газовият блок



Когато се използва газовият блок

Блокът е намерил приложение в частния сектор при строителството на къщи на 2 - 3 етажа, лекотата на материалите дава възможност да се увеличи броят на едноетажни къщи. Пренася се на дървени палети или на открити товарни вагони.

Когнитивен видеоклип

заключение

Gasblocks имат много предимства, затова те са широко използвани в съвременното строителство. Качественият материал е на разположение за широка консумация и в много отношения надминава други материали, например тухли. Лекотата му позволява да се построи сграда за кратко време, поради същата причина, че не се изисква специално оборудване и външна помощ, газобетонът е силен и в същото време лесно подлежи на рязане, пробиване, рязане. Клетъчната структура не позволява на материала да се разпада, неговата порьозност има дихателно качество, което поддържа идеалния микроклимат в къщата.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Състав на пенобетона и подготовката муСъстав на пенобетона и подготовката му
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Как да определите качествения газов блокКак да определите качествения газов блок
Бетонови плочиБетонови плочи
Как да направите блок от пепел от себе сиКак да направите блок от пепел от себе си
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Slagblock у домаSlagblock у дома
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Пълнители за строителни разтвори и бетониПълнители за строителни разтвори и бетони
» » Състав на газа
© 2021 BggeHat.com