Разликата на блока от пяна от газовия блок

при изграждане на вашия нов дом важно е да се избере материал за бъдещето, защото всички искаме бъдещата къщата е красива, здрава и топло, ще обсъдим в тази статия: разликата между блок пяна от газобетонова и че по-добре, и двамата са много добри, но все пак има някои разлики между тях.

газ блок

структура

Gazoblok произведени от естествени суровини: вода, цимент, пясък и вар за производство него пори в неговото производство добавя алуминиева паста, при което химична реакция настъпва с отделяне на газ, което води и се появяват порите, има фини пори, за разлика от пяна , За да се получи блок от пяна, се използва същата формула: вода, цимент, пясък, вар и пяна. Това става пореста чрез добавяне към сместа на пяна, защото на неговата активна блок става по-лесно, звукоизолация и топлина, тъй като тя не предава влага, така че газобетон. За пълна сигурност е по-добре да се обработват и двете единици с грунд и да се направи защитна фасада. Дълготрайност се различава значително, тя се аерира при 450 кг на кубичен метър, но да има пяна е 650 кг.

пяна блок

зидария

Сега разгледайте нюансите на тяхната зидария, въпреки че технологията не се различава:

  1. Първият ред задължително се поставя върху покривния материал и задължително трябва да бъде по-широк от блоковете.
  2. За да се подреди първият ред, те лежат на изравняващото, те трябва да се стартират от най-високия ъгъл, като се използва нивото.
  3. Вторият ред попада вече върху лепилото за блоковете, което се нанася със шпатула с денички.
  4. Блоковете се поставят върху свеж разтвор и се монтират с гумен чук под контрола на нивото.
  5. Зидането трябва да се направи с превръзка.
  6. Стените на лагерите трябва да бъдат закрепени с котви.
  7. Всеки четвърти ред трябва да бъде подсилен, затова е необходимо да се изреже жлеб в блока и да се положи армировката в него.

цвят

зидария от газобетон



Качествен пяна блок трябва да бъде сиво или тъмно сиво, не трябва да бъде бяло по никакъв начин, бял цвят показва, че е бил използван за производството на голямо количество вар, което ще повлияе на здравината и трайността. Светло или бял цвят трябва да бъде само газобетон.

Майсторски клас, видео

заключение

Както виждате при построяването на къща, по-добре е да използвате блокове от пяна, за топло и шумоизолация те надхвърлят газовите блокове, мисля, че напълно отговорих на въпроса за това, какво отличава блока от пяна от газовия блок.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Изграждане на къща от пенобетонИзграждане на къща от пенобетон
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Състав на пенобетона и подготовката муСъстав на пенобетона и подготовката му
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Изработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къщаИзработваме оборудване за пенобетон със собствени ръце, изграждаме къща
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Състав на газаСъстав на газа
» » Разликата на блока от пяна от газовия блок
© 2021 BggeHat.com