Газов блок за изграждане на модерна къща

Сред съществуващите материали за днешното строителство днес материал като газов блок заема едно от водещите места. Това е достъпно, надеждно и високотехнологично решение за издигане на нискоетажни сгради.

Готовият материал се състои от цимент, вода, пясък кварц, вар. Производственият процес включва добавяне на алуминиев прах в резултат на провежданата химическа реакция и отделянето на газ под въздействието на температура при едновременно изчезване на алуминий. Възникването на въздушни мехури причинява образуването на голям брой пори в структурата на този материал. И на свой ред това определя лекотата на газобетон и увеличаването на обема му. След това, газобетон се използва за формиране на блокове. Можете да си купите газ блок на знаци за строителство в магазина ukrcegla.com.

Защо си струва да си направите къща от газобетон. Предимства за строителството

Докато газ блок - материал евтин и издръжлив, той е огнеустойчив, екологичен, устойчив на влага, издръжлив. В допълнение, газовият блок служи като отличен топлоизолатор. Поради това материалът е конкурентен на пазара на строителни материали.

Газовите блокове не гният, което е характерно за дървото, нямат вещества, които са опасни за човешкото здраве, са безопасни за околната среда. Те не са радиоактивни, което е присъщо на керамични блокове и тухли.



Поглъщането и отлагането на влага, газобетонът допринася за поддържането на удобно ниво на влажност във вътрешните помещения. Наличието на въздушни мехурчета, заемащи приблизително 80 обеми материал, допринася за факта, че отоплението на жилищни сгради за жилищни цели и офис центрове е по-евтино.

Газовият блок се използва особено широко при изграждането на отделни нискоетажни сгради. Заедно с изпълнението на топлоизолационни задачи в този случай, тя осигурява и изпълнява задачи. От бетонни стени се издигат външни и вътрешни прегради, прегради над отворите. Последните са направени от специално създаден U блок. Материалът е нежен при рязането и рязането, така че е възможно да се създадат от него всяка сграда архитектурни конфигурации - колони, радиус елементи, заливи.

Като типичен размер от 60x30x20 см, типичен газов блок е сравним с 58-сантиметрова тухлена зидария. И като се има предвид фактът, че термичната устойчивост на клетъчния бетон превишава бетонните и глинените тухли с 8 и 3 пъти, можете да видите още по-голямо значение на този индикатор. Изграден от газова къща, служи като защита срещу студено време през зимата и топлина през лятото. В същото време материалът осигурява удобен микроклимат за нормален живот.

Обикновено мазилката се използва за облицоване на сграда от газов блок. Той трябва да има водоотблъскваща способност, якост за всякаква компресия, устойчивост на замръзване и добра адхезия към основата.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Състав на пенобетона и подготовката муСъстав на пенобетона и подготовката му
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Газирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къщаГазирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къща
Състав на газаСъстав на газа
Как да изберем газов блок за изграждане на къщаКак да изберем газов блок за изграждане на къща
Как да определите качествения газов блокКак да определите качествения газов блок
Изграждане на вана от газов блокИзграждане на вана от газов блок
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
» » Газов блок за изграждане на модерна къща
© 2021 BggeHat.com