Как да определите качествения газов блок

Поради своята клетъчна структура газовите блокове са добър материал за стени, който се характеризира с нисък индекс топлопроводимостта на газовата уредба, достатъчно якост при много ниски тегловни и обемни размери. Заслужава да се отбележи високото си ниво на пожаробезопасност и екологосъобразност, като тази комбинация от предимства доведе до голямо предлагане на пазара на този продукт. Следователно е необходимо да се знае: как да се определи качеството на газобетон от нискокачествен продукт на обикновен човек на улицата.

Отличителни качества

тухла и газ блок

Има няколко препоръки, ако следвате това, можете лесно да изберете наистина надежден газобетон и да не плащате прекалено много.

Метод на втвърдяване

газ-блок армировка

Има 2 технологии за производството на газобетонни блокове, разликата е в начина, по който се поддържа, съответно, газовите блокове са разделени на втвърдяване в автоклава и естествено сушене. Както се доказва от дългогодишни независими изследвания и лабораторни тестове, най-добрият газобетон е този, който се съхранява в специална камера за предварително втвърдяване, т.е. в автоклав. Това е не само по-трайно, но в бъдеще не се разрушава от разрушителното образуване на пукнатини и разрушения.

Характеристики на плътност и якост

плътност на газобетон

В зависимост от бъдещата цел е необходимо да се изберат не само качествен, но и оптимално подходящ блок от газобетон, такива продукти се произвеждат от широк спектър от плътности. Ако тя ще бъде използвана от вас за издигане на носещи елементи, блокове, които притежават знак за плътност от D500, ще бъдат по-подходящи. Ако ще се използва като нагревател, тогава плътността на D300 и D400 ще бъде идеална. Колкото порите са по-лесно, толкова по-лесни са ecoblocks, така че те по-надеждно държат топлината вътре в стаята. Но не забравяйте, че те са по-склонни към разрушителни товари.

вид

газ блок

Ако сте посрещнали ярки, практически бели газови бетонни продукти - това означава, че те са били държани в автоклав. Съответно, те са по-качествени и се предпочитат тези продукти, но сиви или светлосиви блокове се поддържат в природни условия.

Фото Проекти

Стена продукт се обработва в автоклав, на практика не се различават една от друга с отклонение в геометрията и правилните размери на блоковете не само ще помогне бързо да се изгради стени и да се спаси от страна на зидария, но също така и намаляване на разходите за тяхното мазилка. Ако продуктите имат жлебове и изпъкналости, те ще подобрят добре строителния процес.



газ блок

Ако погледнете продукта в секция, ще видите пори, но за разлика от пяната блокове, те не са затворени, но имат малки пукнатини. Това е съвсем нормално за газобетон, основното е, че порите запълват равномерно цялото тяло на блока.

документи

газ блок мазилка

При разглеждането на продуктите от бетонно бетон не забравяйте да попитате продавача за наличието на документи, удостоверяващи качеството на блоковете, те включват сертификати за качество за всяка партида и протокол за лабораторни тестове. Между другото, сертификати за този продукт не са задължителни, но ако те са налице, това е плътен плюс за тези продукти.

опаковане

газови блокове

За материал, като например газобетон, качествената и интегралната опаковка от полиетилен е много важна. Тъй като е обект на унищожаване без допълнителна защита под въздействието на атмосферните валежи и изменението на климата. На всяка палет задължителната маркировка, в която е отбелязан печатът, датата производство на газов блок, размера и партидния номер.

Видео за газовите блокове

заключение

Газовите блокове за частно ниско строителство са отличен избор, съчетават всички положителни качества на традиционните строителни материали, а цената е приятно изненадващо.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Основната разлика между газобетон и пенобетонОсновната разлика между газобетон и пенобетон
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Как да изберем газов блок за изграждане на къщаКак да изберем газов блок за изграждане на къща
Изграждане на дача от газови блоковеИзграждане на дача от газови блокове
Топлопроводимост на газови блоковеТоплопроводимост на газови блокове
Свойства и характеристики на газовите блоковеСвойства и характеристики на газовите блокове
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Какво представлява газовият блок?Какво представлява газовият блок?
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
» » Как да определите качествения газов блок
© 2021 BggeHat.com