Предимства на газовите блокове

В началото трябва да разберем какъв е газовият блок? Издръжлив материал, който е надарен с лекота и огнеупорни качества, се нарича газ блок. Да го направиш, без да навредиш на околната среда. Този материал може да се запази и да не пропуска звуци. Между другото, околната среда не причинява опустошително въздействие върху газовите блокове. Материалът е устойчив на влага и леко понася температурните промени. В широк диапазон от газ блок е представен на сайта Ukrbudmat.org.ua и на достъпни цени.

При изграждането на сгради с газ-блок, ще се положат по-малко усилия и усилия от изграждането на предмети от обикновени тухли.
Наред с други неща, за разлика от традиционните материали, газовият блок може лесно да стои в тежки студове. Характеристиките на газовите блокове по отношение на устойчивостта на замръзване се дължат на намаляване на водопоглъщаемостта на продуктите от бетон. Ето защо, при спазване на необходимата технология, тя може да се използва при строителството при ниски температури през зимата. Това може да бъде потвърдено от резултатите от теренното проучване на бетонния бетон. При 8 насищане с влага, признаците на дефекти демонстрираха само 20 от този материал. Тези показатели бяха записани след замразяване и размразяване на 1200-ия цикъл. След анализа на сградите, които в средния режим са били експлоатирани в продължение на 40 години, се установява, че стените на газовата стена не са дефектни в процеса на замразяване и размразяване.



Въпреки това, този материал има редица характеристики, а по време на строителството, те трябва да бъдат взети под внимание. Ако строителите в процеса на издигане на обекти няма да работят правилно с газовите блокове, те вероятно ще загубят основните си характеристики. Например, трябва да се знае, че монтираният лагерен блок и външните стени трябва да имат дебелина най-малко 200 mm. Зидарията, която е направена от газови блокове, трябва да се задейства от повърхността на височина 300 мм. Това се дължи на факта, че този материал не понася влажност. Опорната колона, изработена от газови блокове, трябва да има дебелина най-малко 600 mm. Съществуват и работи, които не могат да бъдат категорично осъществени с използване на газови блокове: изграждането на склонове на прозорците и вратите.

Когато се използват газови блокове за изграждането на многоетажни сгради, като основен материал, е необходимо да се поставят стоманобетонни колани по стените, разположени както отвън, така и отвътре.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Газообразният силикат блокира техническите характеристики на материалаГазообразният силикат блокира техническите характеристики на материала
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Как да определите качествения газов блокКак да определите качествения газов блок
Свойства и характеристики на газовите блоковеСвойства и характеристики на газовите блокове
Какво е по-добре от тухли или пенобетон?Какво е по-добре от тухли или пенобетон?
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Стъклен блок в съвременния свят на строителствотоСтъклен блок в съвременния свят на строителството
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
» » Предимства на газовите блокове
© 2021 BggeHat.com