Какви са размерите на газовите силикатни блокове?

Блоковете газ-силикат принадлежат към различни материали за стени, създадени от клетъчен бетон. За да се създаде такава бетонна смес, използвайте специални добавки за образуване на пори. Циментовият разтвор, когато се смесва с тях, получава способността да се разпенва и увеличава обема си, а когато се втвърди, той запазва получената пореста структура. Размерите и теглото на уреда, неговата ширина и височина зависят от производителя, който се опитва да задоволи исканията на клиентите.

Предлага се широка гама от продукти от пенобетон, които могат да се използват на всички етапи от строителството. Продуктите отиват за изграждане на носещи стени вътре в сградата и външни стени.

Газове силикатни блокове

Поради размера на газовите силикатни блокове временните разходи за изграждане се редуцират няколко пъти.

Теглото на блока зависи от плътността на материала, използван за производството.

Колкото по-висока е тази цифра, толкова по-голяма е масата. В Русия газовият силикат се използва не толкова отдавна. Технологията на нейната подготовка дойде от Европа, където този тип строителни материали се доказа в строителството.

Предимства на газовия силикат

Големите размери на продуктите от газобетон позволяват да се съкрати времето за издигане на сградата четири пъти. Размерът на един блок газ-силикат съответства на 17-20 тухли. При полагането на метод с тънки бодове консумацията на разтвора е значително намалена. Измерената стена в нейните свойства ще бъде подобна на монолитна сграда. Той има високи топло и звукоизолационни свойства, надхвърляйки тухла няколко пъти. Геометрично прецизните линии на газовия силикатен блок, спазвайки технологията на зидарията, позволяват да се получат в резултат на работа идеално плоски стени, които изискват минимално допълнително завършване.

Характеристики на газовите силикатни блокове

Характеристики на газовите силикатни блокове.

При изграждането на зони с топла зима топлоизолационните характеристики на този материал дават възможност за използване на продукти с по-малка дебелина, което ще намали разходите за основата.

Газообразният силикат лесно се нарязва и може да бъде персонализиран така, че да отговаря на необходимите характеристики. Често се използва не само за изграждане на стени, но и за изолация на конструкцията.

Ако се наложи да се наложи къща, блокира се с плътност 350 кг / м3 и за тази цел се използва малка дебелина.

При избора на материал теглото на обема играе важна роля. Тя може да бъде от 350 до 700 кг / м³.

Размер на продукти от бетонно бетон

Газ-силикатът се произвежда с равна повърхност и точни размери.



Дължината на блоковете е стандартна, 60 см. Ширината може да бъде от 100 до 500 мм. Най-търсените от купувачите модели имат ширина 250-300 мм. Височината може да варира от 100 до 300 мм.

Такава промяна в размера позволява на потребителя да избира материала, от който се нуждае, без да плаща надплатените суми. Цената на един куб е различна и зависи от наличните параметри. Разширяването на асортимента на такива строителни материали позволява пълно задоволяване на търсенето.

Стандартният газово-силикатен продукт е блок с размери 200х300х600. Използва се за бързо полагане на носещи стени.

Таблица с размерите на блокове газ-силикат

Таблица с размерите на блокове газ-силикат.

Други параметри се използват за изграждането на вътрешни прегради, устройството за отвори на врати и прозорци. По поръчка можете да купувате продукти, които имат нестандартна конфигурация.

Разнообразието от размери позволява реализирането на проекта в най-бързо време и със значителни икономии.

За изграждането на външни и носещи стени на къщи гъстотата на газовия силикат трябва да бъде D500-800, а неговите размери - 600x200x300 mm. Теглото е от 20 до 40 кг. При продължителни зими и значителни отрицателни температури, стените могат да бъдат отстранени от газовия силикат със страни 600 х 250 х 300 мм. За вътрешни прегради подходящи продукти с размери 588х285х151 мм. Теглото им може да бъде от 17 до 30 кг.

Аеробният бетон се използва поради ниската плътност и лекото тегло, което значително намалява натиска върху основата на сградата в сравнение с тухла. Ниска топлопроводимост позволява да се поддържа топлина в сградата, а високото ниво на топлоизолация създава повишено ниво на комфорт в къщата.

Този строителен материал отлично е устойчив на високи температури и се отличава с висока огнеустойчивост.

Когато избирате строителен материал, трябва да обърнете внимание не само на размерите, но и на външния вид. Наличието на повърхността на газовия силикатов блок на голям брой чипове, неравномерни ръбове и ъгли при употреба ще изисква допълнителни разходи за хоросана за изравняване на зидарията.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Определяне на размера на блокове от пенобетон за строителствотоОпределяне на размера на блокове от пенобетон за строителството
Цената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къщаЦената на блоковете пяна на парче, ние оценяваме изграждането на стените на частна къща
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Keramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материалKeramzitoblok размери, характеристики, приложение като стенен материал
Газовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкцияГазовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкция
Тегло на пенобетонаТегло на пенобетона
Характеристики и приложение на газови силикатни блоковеХарактеристики и приложение на газови силикатни блокове
Газо-силикатни блокове за стени плюс и минус материалГазо-силикатни блокове за стени плюс и минус материал
Как да изчислим количеството газ-силикатни блокчета на къщаКак да изчислим количеството газ-силикатни блокчета на къща
Как да поставяме блоковете правилно?Как да поставяме блоковете правилно?
» » Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
© 2021 BggeHat.com