Използване на газобетон в строителството на къщи



При изграждането на малка къща, по правило, има избор от строителни материали за изграждане на стени. Сравняването на газовите силикатни блокове с други материали има смисъл да им се обърне специално внимание.
Газообразният силикатен блок има добра якост, лошо протича топлина, огнеупорен и екологичен, газ-силикатни блокове на https://dom.by се характеризират с високи характеристики. С тези качества той се различава от бетона към по-добро, защото той има по-висока топлопроводимост. Тухлите също се различават в най-лошия случай от газобетон, който, имайки пореста структура, съдържа въздух, който заема до осемдесет процента от обема. тогава тя може значително да намали разходите за отопление на къщата.
Стените, изложени от газовия силикат, са доста равномерни, поради точните размери и форми на блоковете. Този момент ви позволява да поставите блоковете не върху разтвора, а върху специално лепило, чието потребление, при равни други условия, е много по-малко.
Бетоновият бетон има достатъчно ниско тегло, което значително улеснява конструкцията. Очевидно намаляването на времето, труда и другите ресурси намалява.
Трябва да се отбележи и високата приложимост на материала. Блокът може лесно да бъде отрязан и пробит, а също и добре рендосан и затрошен.
Високата устойчивост на замръзване на материала се дължи и на неговата порьозна структура, осигуряваща обем за циркулация на водата в блока. Броят цикли на замразяване и размразяване с добра вентилация може да бъде повече от двеста.
Звукоизолацията на газобетон е доста ефективна при потискане на високи честоти. За подтискане на ниските честоти е желателно да завършите с по-плътен материал.
Газосиликатът, представляващ органично вещество, осигурява добра огнеустойчивост. Стена десет сантиметра може да издържи на тричасовото едностранно действие на огъня. По този начин, газобетонът е подходящ за защита на метални конструкции.
Газосиликатът не е склонен на гниене и стареене, което показва положителните му екологични свойства. Поради факта, че материалът няма скали в него, радиационният фон като правило не надвишава 12 mc / h. Индикаторите на влагата и въздушната пропускливост надвишават съответните стойности на дървесината.
Всички горни свойства на газобетон позволяват този материал да придобие популярност в изграждането на къщи. Преди известно време газовият силикат се използва само за затопляне на къщи, но тъй като експериментът беше проведен и първата построена бетонна бетонна сграда, тя беше използвана като основен материал за стени. Като се следва това, се стига до заключението, че газобетонът е много добър избор, като се има предвид, че средната гаранция за блоковете е около осемдесет години.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Газообразният силикат блокира техническите характеристики на материалаГазообразният силикат блокира техническите характеристики на материала
Характеристики и приложение на газови силикатни блоковеХарактеристики и приложение на газови силикатни блокове
Газо-силикатни блокове за стени плюс и минус материалГазо-силикатни блокове за стени плюс и минус материал
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Газирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къщаГазирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къща
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Изграждаме стени от газобетонИзграждаме стени от газобетон
» » Използване на газобетон в строителството на къщи
© 2021 BggeHat.com