Изграждане на пяна къща

Изграждане на пяна къща

Все по-често блокът от пяна се намира в рекламата, където се представя като нов строителен материал със специални характеристики. Независимо от това, заслужава да се отбележи, че пяната блок за първи път се появи преди 70 години. Към днешна дата изграждането на пяна блок къща заема водещо място, въпреки че къщите, изработени от тухла до ключ са по-скъпи. Къщите, построени от залепени греди, постепенно губят популярността си, а не всеки може да ги купи. Структурата на пяна блокове са най-евтината опция за построяване на къщата ви на отделна земя.

Материалът днес се използва при изграждането на нискоетажни сгради, особено след като работната сфера не се нуждае от наличие на висококвалифицирани специалисти. Огромен брой хора издигат гаражи от блокове от пяна. Материалът е много изгодно да се използва, защото може да замени няколко тухли, така че времето за строителство е значително намалено. Има обаче някои индивидуални характеристики, които трябва да обърнете внимание.

Сред положителните качества трябва да се отделят малки разходи, за разлика от други строителни материали, например тухли или дърво. Като част от блоковете с пяна няма химикали, които могат да навредят на човешкото тяло. Материалът е екологичен.

Отлични параметри на топло и звукоизолация, ниско тегло, висока производителност в областта на противопожарната безопасност, това е огромно предимство за блоковете с пяна. Материалът има пореста структура, която му позволява да преминава през въздух.



С помощта на резачка, пенобетонът може лесно да бъде нарязан, а също така е направен различен завършек. Но за изграждането на всяка структура трябва да знаете всички отрицателни и положителни аспекти на пяната блокове.

Сред значителните недостатъци е необходимо да се разграничи неговата малка сила и повишена хигроскопичност. За да може материалът да запази шумоизолационните си свойства, размерът на фугата трябва да бъде приблизително 2-3 mm, което е почти невъзможно да се постигне.

Неговото използване на пяна блокове също е намерен в изграждането на прегради вътре в стаята, така че в този случай ще бъде достатъчно да имат обикновени изолационни свойства, заедно със здравина. За да се построят носещи стени, блокът от пяна се използва най-добре в комбинация с тухли.

Е, кран XCMG на изгодна цена тук - technovekdv.r. Само там ще намерите най-доброто строително специално оборудване на разумна цена.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем блок от пепел или блок пянаКакво да изберем блок от пепел или блок пяна
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Стандартни размери на пяна блокове за изграждане на къщаСтандартни размери на пяна блокове за изграждане на къща
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Какво представлява пенобетонът?Какво представлява пенобетонът?
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Изграждане на комфортни къщи от дървоИзграждане на комфортни къщи от дърво
Как да определите качествените блокове от пянаКак да определите качествените блокове от пяна
Технологии на нискоетажно строителствоТехнологии на нискоетажно строителство
» » Изграждане на пяна къща
© 2021 BggeHat.com