Изграждаме стени от газобетон

Изграждаме стени от газобетонПожарната безопасност, топлоизолационните свойства и акустичната защита на блоковете от газобетон са многократно по-добри от тези на конвенционалните тухли. Газообразният силикат в автоклав има хомогенна структура от микропори, което обяснява неговите ненадминати параметри в областта на термичната защита и пропускливостта на парите.

В този газобетонни блокчета са удобни за използване на материала на строителство, но тяхното използване е оправдано само с определено съответствие с изискванията на производителя и на използването на твърдо вещество, като например :. Ytong, Hebel, Beston, Wehrhahn, Хес и т.н. Тези компании предлагат блокове от газираните автоматично пречистени закалени с разпространението размери, разположени в рамките на ± 1 мм, монтирани със специално монтирано лепило.

Стените, построени в съответствие с тази технология, имат минимална топлопроводимост поради липсата на студени зони, създадени от циментови зидани пространства. Цената на монтажа на блокове от газобетон е около 20-30 по-ниска, отколкото в зидарията. Монтаж лепило, използвано в изграждането на стени от газобетон, е приблизително два пъти по-скъпо от традиционните цименто-пясъчни смеси, но неговата консумация е 5-6 пъти по-ниска. В средната климатична зона всички стандарти за топлоизолация ще съответстват на 40-сантиметрова аерирана бетонна външна стена.

Фасадното декориране на стени от газобетон не трябва да пречи на изхода на водна пара от стаята до улицата. По тази причина не се препоръчва гипсване с циментово-пясъчни смеси и оцветяване с газонепроницаеми състави.

При конструирането на бетонни стени трябва да се имат предвид следните производствени нюанси:

Поставянето на първия ред блокове трябва да се извърши колкото е възможно по-внимателно, като се проверява при инсталиране на хоризонталността и вертикалността на зидарията;



Нестандартните или леко изпъкнали блокове се регулират със шпатула до желания размер директно в мястото на инсталиране.

Блокове от газобетон могат да бъдат пробити, фрезовани, рязани и дори рендосани.

Повечето производители препоръчват подсилване на стоманената мрежа под отворите на прозореца и на всеки 4-5 реда зидария.

За монтиране на клапана в горната част на зидария мелница нарязани жлеб 30x30 мм, след полагането им армировката специално лепило се излива от газ силикатни блокове.

В горната част на стената е изработена стоманобетонна стоманобетонна лента с дебелина 20 см. Бетонната замазка е изолирана с лента от експандиран полистирол.

Е, ако след изграждането на дача ви е нужен хеликоптер за вили или други инструменти за строителство, градина или градина - посетете сайта boldproject.ru. Само там качествени стоки и достъпни цени.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Оригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетонОригинално завършване на фасадата на къщата от блокове с газобетон
Калкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимосттаКалкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимостта
Мазилка на стени от фасадни довършителни работиМазилка на стени от фасадни довършителни работи
Характеристики и приложение на газови силикатни блоковеХарактеристики и приложение на газови силикатни блокове
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Газирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къщаГазирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къща
Как да поставяме блоковете правилно?Как да поставяме блоковете правилно?
» » Изграждаме стени от газобетон
© 2021 BggeHat.com