Къща от бетонни конструкции

газирана бетонна къщаВсеки знае, че повечето хора мечтаят за семейство, което живее в къща, която е построил. В идеалния случай това, разбира се, трябва да бъде, но, уви, през последните години всичко е съвсем различно. И всичко, защото за да купите готови къща е много по-лесно и по-евтино. Е, ако все пак сте решили да си построите къща, тогава тази статия е за вас. Днес ще говорим за изграждането на къща от газобетон.

Такъв материал, като газобетон, е идеално подходящ за изграждането на частни къщи. Тя е достатъчно силна и най-важното - евтина. Но преди да започнете директно изграждането, трябва внимателно да планирате всичко.

На първия етап трябва да подготвите всички необходими документи за строителство, както и да подготвите строителна площадка за последваща работа. След като приключите всички подготвителни работи, можете директно да пристъпите към самата конструкция.

На първо място, трябва да подготвите фондация за вашия бъдещ дом. В този случай е по-добре да не спасявате. Тъй като качеството на фондацията зависи пряко от качеството на къщата, по-точно нейната издръжливост. Като основа, най-добре е да се използват стоманобетонни плочи. След като основата за къщата е готова, можете да започнете да полагате стените.



Поради факта, че газобетонът е достатъчно лек материал, той няма да позволи разтворът на лепилото да изтече. Специфична особеност на бетонния бетон е, че стените могат да се разпространят без никакви паузи. При построяването на опорни стени е по-добре да се използват блокове от най-малко 400 мм, но блоковете от 250 мм са идеални за вътрешни стени. При полагане на стени се нанася специално лепило. Това лепило се разтваря в обикновена вода, което предотвратява всякакви трудности при приготвянето му.

За да се гарантира, че къщата ви не се деформира по време на работа, е необходимо да подсилите зидарията. Но това трябва да се извършва изключително от професионалисти.

Изграждането на къща, изработена от газобетон, е възможно да се използват плътни бетонни плочи и кухи бетонни плочи за припокриване. Например, газобетонни плочи имат много висока натоварване sposobonost, високо ниво на безопасност при пожар и много ниска топлопроводимост (поради което етаж в сградата винаги ще топло). Но кухи бетонни плочи обикновено се използват само ако разстоянието между носещите стени е повече от 6 м.

Основното нещо помня - при никакви обстоятелства не е необходимо да се обличат стените на газобетон, има специални смеси за мазилка на газобетон. Като цяло, в този случай външното покритие се извършва изключително за козметични цели. Тъй като газобетонът перфектно толерира сняг и дъжд.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Проекти на къщи от газови блоковеПроекти на къщи от газови блокове
Реалната цена на полагането на газобетон на куб е оценката на конструкцията на стенитеРеалната цена на полагането на газобетон на куб е оценката на конструкцията на стените
Правилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къщаПравилно подсилване на газобетонни блокове при издигането на двуетажна къща
Газирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къщаГазирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къща
Калкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ниКалкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ни
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Къщи с икономичен тип, които са по-добриКъщи с икономичен тип, които са по-добри
Изграждаме стени от газобетонИзграждаме стени от газобетон
» » Къща от бетонни конструкции
© 2021 BggeHat.com