Какво представлява газовият блок?

Пазарът на строителни материали има голям асортимент от различни блокове за къща строителство, гараж, вила и много други. В тази статия ще разгледаме един от видовете продукти, които напълно са спечелили сърцата на потребителите със своята сила и надеждност. И така, какво е газов блок? Нека разгледаме по-подробно основните параметри и характеристики, за да знаем какво да търсим при избора на материал.

размери

Газобетонни блокчета имат голямо разнообразие от техния размер, те могат да бъдат правоъгълни или U-образна форма, последните се използват в монтажа на врати и прозорци отвори? Правоъгълен блок се използва за конвенционална стенна зидария.

Най-популярни размери gazoblokov: 625 * 100 * 250 625 * 150 * 250 * 625 200 * 250 625 * 250 * 250 * 625 * 300 250 625 * 400 * 250 мм. В общи линии, високо качество на газобетон има множество различни размери, можете да ги направят по поръчка, за всеки вид на произведения има своите газобетонни продукти, които са по-удобен и надежден в строителството.

особеност

индекс на газобетон

Надежден gazoblok много лесно да се намали, благодарение на ниското си тегло и добра плътност, а не непременно на специална техника за рязане, може да се реже с ножовка и нормално за него. Теглото на такъв клетъчен продукт със стандартни размери 600 х 100 х 250 е 8 кг. Способността на тези газови силикатни продукти да намалят шума зависи от плътността, дебелината на блока и стените.

топлопроводимостта на газовата уредба

Най - добрият вариант за стена зидария, това е блок с плътност D500, D600, те имат ниска топлопроводимост, което им позволява да поддържа топлината в сградата добре. Поради своята огнеустойчивост, в случай на пожар, пламъкът се разпространява, тъй като не е запалим строителен материал. Също така има висока устойчивост на замръзване, поради своята порьозна структура не позволява влагата да застане вътре в блока и не се срутва под въздействието на външни стимули. Добра устойчивост на мухъл и гъби по стените.

приготвяне

мини линия

При производството на всичко това се смесва и се излива в автоклав, където реакцията се провежда под налягане, в резултат на което се образува газ, поради което се получава пореста структура и бетонни блокове.

За производството на газовия блок са необходими следните съставки:

Портланд цимент

Портланд цимент

За да се получи надежден блок, е необходимо да се купуват цимент от клас M 400, M 500.

пясък



пясък

Всеки чист пясък, без глина, ще се побере с размери на зърното 2 мм.

вода

вода

Тук всичко е много по-лесно, абсолютно всяка вода, като обикновена вода и техническа, ще направи. За да получите добър газ блок е по-добре да го използвате с температура от 45 градуса.

Генератор на газ

разпенващ агент

Тя се основава на алуминиев прах от PAP-1 или PAP-2.

Когнитивен видеоклип

заключение

Поради своята пореста структура, ниско тегло, големи размери, добра топлопроводимост производителност и огнеупорна производителност, тези продукти на окото са добре установени в строителната индустрия. Използвайте тези блокове могат да бъдат в строителството на къщи, така и за гаражи, вили и др. Много е важно да изберете правилния газобетон за сградата, за всяка фаза има своя вид продукти: тухлени стени, врати и прозорци отвори.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?Какво да изберем газов блок, пенобетон, газобетон или полистирол?
Изграждане на къща от газови блоковеИзграждане на къща от газови блокове
Калкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимосттаКалкулаторът на блоковете от газобетон в къщи отчита необходимостта
Каква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пянаКаква трябва да бъде дебелината на стените на блоковете от пяна
Какво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стениКакво е по-добре да изберете тухли или газобетон за стени
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Състав на газаСъстав на газа
Как да изберем газов блок за изграждане на къщаКак да изберем газов блок за изграждане на къща
» » Какво представлява газовият блок?
© 2021 BggeHat.com