Строителство на къщи, вили

От дълго време хората се опитваха да се преместят от предградията в града. Градският апартамент сякаш беше в началото на споразумението по отношение на ежедневието. Селските селища често бяха без течаща вода, газ и понякога без електричество. Но за щастие в нашата прогресивна епоха всичко се е променило.

Сега селска къща - е оборудвана с всички удобства, често дори автономна, уютна и топла. Във вила можете да живеете постоянно, но можете да го използвате като дача или просто да се отпуснете в него от суматохата на града. Собствената вила е идеална за шумни партита или приятелска среща на няколко семейства. Лесно е да държите домашни любимци например, за да получите голямо куче или дори кон. И докато къщата ви се строи, апартаментите в Красноярск са добра възможност да имате покрив над главата си.

Ето защо крайградското строителство през последните години е станало доста бързо, за да се спечели инерция. Сега има специално търсене за извънградски къщи, изработени от тухла и газобетон. Необходимо е да се разгледат и двата вида конструкции, за да се разберат особеностите и някои тънкости на изграждането на такива къщи.

Строителство на вили от тухли

Изграждането на къща от тухли е доста скъпа и сложна задача. Но столицата, издигната от тухли, може да издържи повече от сто години, можете да живеете в нея през цялата година. За години на работа, тухла не губи основното си качество - силата, тухлените стени имат добра звукоизолация. В допълнение, тухла е незапалим материал, следователно, вероятността от пожар е намалена.

Характеристики на изграждането на тухла



Първо, положете основата. За къща, изработена от тухли, ще е необходима капитал, най-доброто от монолитни плочи. По-добре е да построите тухлени стени в два или повече реда. Трябва да бъдете търпеливи, защото при изграждането на стени, изработени от тухли, не е нужно да бързате твърде много, този въпрос е старателно и доста дълъг. Изграждането на тухлена къща обикновено трае до 9 месеца. След завършване на строителството се получава топла и издръжлива столица.

Строителство на вили от газобетон

Къщи от газов блок са добра алтернатива на тухлената сграда. Бетоновият бетон е изкуствен камък, в целия му обем има равномерно разпределени необясняващи пори. Високата здравина и отличната топлоизолация позволяват използването на газови блокове не само за вътрешни прегради, но и за изграждане на външни стени. Това универсално приложение на газобетон се дължи на неговата структура и отлични физични и механични свойства.

Стените, изработени от газобетон, имат добра звукоизолация и отлична топлоизолация, такава къща ще бъде топла и уютна.

Характеристики на конструкцията на газобетон

Такава вила, поради малкото специфично тегло на газобетон, може да бъде построена на почти всяка основа. Външните стени, изработени от газобетон в няколко реда, допълнително не могат да бъдат изолирани. Трябва да се отбележи, че по време на изграждането на газов блок е необходима допълнителна армировка за изграждането на стени. Терминът и цената на строителството са същите като тези на тухлена къща.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плюсове за живот извън градаПлюсове за живот извън града
Изграждане на къщаИзграждане на къща
Изграждане на селски къщи от вековеИзграждане на селски къщи от векове
Отопление на газОтопление на газ
Как да изберем отоплението на ваканционен дом?Как да изберем отоплението на ваканционен дом?
Пазарът на недвижими имоти на голям градПазарът на недвижими имоти на голям град
Къде да купя къща?Къде да купя къща?
Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…Изграждането на селски къщи в района на Москва ще помогне да се забрави за негативните аспекти на…
Основни предимства на вилни селищаОсновни предимства на вилни селища
Лятните парцели на океана, като свой остров на цивилизацията и здравето в девствена гораЛятните парцели на океана, като свой остров на цивилизацията и здравето в девствена гора
» » Строителство на къщи, вили
© 2021 BggeHat.com