Предимства и недостатъци на бетонни бетонни къщи

Предимства и недостатъци на бетонни бетонни къщи

Къщите, изработени от газобетон, стават все по-често срещани всяка година у нас. Въпреки относителната младост на този строителен материал, много купувачи оценяват предимствата, предпочитайки такива къщи, а не от тухли или дърво.

Предимства на къща от газобетон

Газообразният бетон може да се припише на група бетонни бетонни зидове, отличен огнеупорен материал, чиято цена е по-малка от тази на тухлен или бетон монолитен тип. Тя има изцяло нова производствена технология, която дава възможност за получаване на готов продукт с необходимия набор от свойства.

Породата и лекотата на бетоновите блокове се дължат на факта, че в настоящия състав на разпенващ агент и свързващ компонент. Първият е отговорен за увеличаването на плътността и топлоизолационната способност, но тази сила е намалена. Въпреки това, по време на изграждането на нискоетажни сгради, безопасността на бетонните блокове е повече от достатъчна, за да подпомогне теглото на стените, покривите и подовете.

Ниската топлопроводимост, ниската специфична тежест, екологичната и пожаробезопасността на блоковете от газобетон често се превръщат в определящи фактори при избора на този строителен материал.



Цената на къща от газобетон блокове е много по-ниска от цената на жилища, изработени от дърво или тухла. В резултат на това модерната къща е достъпна за широк кръг от потребители.

Е, ако се интересувате от производството на nvf в Москва - посетете сайта gra-do.ru. Само там можете да поръчате пантирани проветриви фасади за вашата къща на разумна цена.

Недостатъци на къщата, изработени от газобетон

Зидовете от блокове от газобетон имат ниска якост на счупване и са напукани. Така че не забравяйте да се погрижите за качествена основа, която може да бъде панделка или монолитна. Друг подходящ вариант е изграждането на тежка бетонна основа. Експертите препоръчват закупуването на газобетонни блокове за сгради с площ по-малка от 120 м.

Сред недостатъците на бетонния бетон трябва да се отбележи повишената хигроскопичност на този материал, която лесно поглъща водната пара от въздуха. Това е много опасно за зидария, рискът от колапс, когато е наситена с влага. Така, след задължителния етап на изграждането на стената - нейната специална външна обвивка. Можете да използвате гипс, сайдинг или декорация от декоративна тухлена стена. Дори от гледна точка на естетиката, къщата преди нейното обличане и след нея сравнява сравнението, тъй като е невъзможно - така радикално променя външния си вид.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Контейнери за агломерации на частни къщи и характеристикиКонтейнери за агломерации на частни къщи и характеристики
Газовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкцияГазовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкция
Калкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ниКалкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ни
Технология на производство на блокове газ у домаТехнология на производство на блокове газ у дома
Бетонови плочиБетонови плочи
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Как да се изгради една къща МатериалиКак да се изгради една къща Материали
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
» » Предимства и недостатъци на бетонни бетонни къщи
© 2021 BggeHat.com