Газообразният силикат блокира техническите характеристики на материала

Газов силикатов блок - технически характеристики на материала 1При полагането на неносещи стени често се използват блокове с газ-силикат. Те се използват като основен материал при формирането на топлоизолационни слоеве

и преградни стени, порьозни, топлопроводими, относително леки в сравнение с тухли с еднакъв обем. С течение на времето газовият силикатен елемент значително подобри техническите си характеристики чрез използването на нов тип оборудване, изобретяването на по-прогресивни методи за повишаване на якостта без промяна на нивото на плътност.

Газообразният силикатен блок постепенно измества зидарията. Все повече и повече този материал се използва в строителството на различни видове къщи. Постоянно развиващите се методи на обработка редовно правят промени в качествените си характеристики, оставяйки структурата непроменена, което намира положителен отговор от строителите.

Къде и защо се използва

Използването на газови силикатни блокове става все по-актуално и масово. Газ-силикатът или газобетонът се оформят в определена форма, било то стандартна или клиентска опция, след което се доставя в определена степен до мястото на бъдещото строителство. Такива блокове се използват за образуване на топлоизолационни междинни слоеве както в частни къщи, така и в многофамилни сгради, както и в мащабно производство.

Абсолютно равномерната и геометрично правилна форма, както и такива характеристики, които му позволяват да рязани, разбиват, пробиват и пробиват без загуба на качество, са направили този вид строителен материал най-закупения на строителния пазар.

Фактът, че за да се постигне същото качество като зидарията на метри, газ силикатът се нуждае от десет пъти по-малко пространство, прави го чудесен материал за образуване на вътрешни помещения и други прегради в сградата.

Газов силикатов блок - технически характеристики на материала 2

Типове и основни характеристики на блока от газообразен силикат

В зависимост от предназначението, газовите силикатни блокове са разделени топлоизолация и структурна и топлоизолация. За всеки от тези типове има качествени характеристики, но има и общи такива, които ги обединяват. Плътността на такива единици варира от 350 до 900 кг / m³, сила отнема от 10 до 50 кг / cm², количеството на замръзване цикъла 50 достига своя максимум и минимум - не нормализира, в зависимост от условията на тегло.

Този вид материал, подобно на газовия силикат, притежава изключително стабилни физически характеристики, поради които такъв блок не се деформира по време на рязане и пробиване, не се разрушава и не е покрит с пукнатини.

Това е особено важно при изграждането на жилищни сгради, газови силикатни агрегати, техническите характеристики на които ви позволяват да вкарвате като допълнителни контакти и да инсталирате лампи и други - стените се подлагат на всякакъв вид тестове за издръжливост. Няма смисъл да се говори за стени в производствени зали, тъй като там се изискват само материали със сходни качества.



Газов силикатов блок - технически характеристики на материала 3

Порестостта на газовия силикатен блок дава възможност да се намалят загубите на енергия при нагряване на сградата. Качествените характеристики Ви позволяват да поставите десет пъти по-малко от количеството газ-силикатен блок тухла. Теглото и консумацията на разтвора също се различават по посока на намаляване с коефициент на десетки.

Основата за такава стена заема много малко пространство, тъй като необходимата ширина е 500 мм. Плюс това, отличната топлопроводимост на блоковете и наличието на въздушни мехурчета във вътрешността им позволяват да бъдат използвани в строителството, както в топъл, така и в студен климат.

Газообразният силикатен материал абсорбира шума, който е привлекателен за жителите на мегаполиси и шумни райони, както и за огнеупорни и огнеупорни. Последното е особено важно, тъй като експлоатацията на цяла маса инструменти и оборудване се основава на използването на електроенергия.

Газов силикатов блок - технически характеристики на материала 4

Допълнителна информация

Газообразният силикат или газобетонът се произвеждат от пет компании, като последният от тях е пуснат през 2012 г. Изготвя се блок от стандартен размер и по нареждане на клиента данните се претендират от последния. Паропропускливостта на пяна бетон или газобетон позволява да бъде поставен с тапет или боядисани без страх от отравяне с химическо вещество. Същевременно нивото на влажност в помещението е на задоволително ниво.

Цената на газовия силикат е относително ниска, материалът се изплаща количествено, а разходите за доставка са включени в сметката. В частните къщи и в апартаментите се използва газоразтворим агрегат, неговите технически характеристики - топлинна проводимост, здравина, лекота и удобство при монтажа, допринасят за това много добре.

От всичко казано по-горе става ясно защо пяновите блокове от газообразен силикат са локални за използване не само като топлоизолация, но и какви технически характеристики са подходящи за конкретна климатична зона.

Газов силикатов блок - технически характеристики на материала 5

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Стандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажностСтандартно тегло на пяната 600х300х200 в условия на естествена влажност
Газовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкцияГазовите силикатни блокове са основните недостатъци в многоетажната конструкция
Keramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материалKeramzitobloks плюсове и минуси на конструкцията на този материал
Характеристики и приложение на газови силикатни блоковеХарактеристики и приложение на газови силикатни блокове
Газо-силикатни блокове за стени плюс и минус материалГазо-силикатни блокове за стени плюс и минус материал
Как да изчислим количеството газ-силикатни блокчета на къщаКак да изчислим количеството газ-силикатни блокчета на къща
Какви са размерите на газовите силикатни блокове?Какви са размерите на газовите силикатни блокове?
Газирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къщаГазирани бетон или газ силикат какво е по-добре за изграждане на частна къща
Как да поставяме блоковете правилно?Как да поставяме блоковете правилно?
Газове силикатни блоковеГазове силикатни блокове
» » Газообразният силикат блокира техническите характеристики на материала
© 2021 BggeHat.com