Аерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложение

4Като правило местните строители използват тухли за изграждане на стени. Но в същото време космическата индустрия набира все по-голяма популярност. Това се дължи на отличните си топлоизолационни свойства, така че ако не искате да платите за топлината на страхотни количества, изолирайте къщата в началния етап с този материал. Ако имате нужда от газобетон, тогава на сайта udkgazbeton.com може да бъде поръчано. Фирмата "УДК" прилага висококачествен материал на достъпни цени вече няколко години.

Разбира се, както всеки друг материал, газобетонът има своите предимства и недостатъци.

Предимства на газобетон:
Дали е плътността. Това се дължи на ниската плътност на газобетонния блок, което се оказва достатъчно лесно, но обемисти. Едно такова устройство може да замести около десет тухли.
- с помощта на тренировка или тренировка можете лесно да отрежете блок и да направите от него абсолютно всеки дизайн (арка, дъга и т.н.)
- благодарение на гладките ъгли и гладката повърхност на междинните съединения е практически невидим, което ще спести значителни средства за довършителни работи.
- газобетонът е удобен и за това, че се побира в един слой.
- При производството на този материал се пълни с въздух, така че той има свръхестествена топлоизолация. Къщата, построена от автоклавен бетон,
не се нуждае от допълнителна изолация.
- тъй като основните компоненти на газовия бетон са кварцов пясък и вар, то може да се счита за екологично чист материал. Той е в състояние да поддържа оптималната температура и влажност в помещението.

Недостатъци на блокове от газобетон:
- за адхезията на такива блокове е по-добре да се използва специално лепило, отколкото разтвор от цимент.
- фондацията трябва да е идеална и много силна.
- задължително е да се направят пръстеновидни ремъци под покривната система и в таваните, както и да се подсили поставянето на газобетон.
- ниската якост на основата, върху която е направена зидарията, може да доведе до образуване на пукнатини поради ниската якост на огъването.



Къде се използва газобетонът?
Този материал, в зависимост от плътността, се използва за изграждането на преградни стени и носещи стени. За да се изгради къща на три етажа, плътността трябва да бъде най-малко 500 кг на 1 кубичен метър. За да се разпредели равномерно натоварването, на нивото на припокриване и на основата трябва да бъдат оборудвани усилващите ремъци.

Ако плътността е по-малка от 500, тогава тези блокове могат да се използват за изолиране на прегради между стаите.

По време на строителството е необходимо да се защитят газобетонните блокове от влага, влага и др. Ето защо трябва да построите козирка и да го поставите на палет.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Реалната цена на полагането на газобетон на куб е оценката на конструкцията на стенитеРеалната цена на полагането на газобетон на куб е оценката на конструкцията на стените
Реалната цена на газобетон блок е оценката за къщатаРеалната цена на газобетон блок е оценката за къщата
Състав на газаСъстав на газа
Как да изберем газов блок за изграждане на къщаКак да изберем газов блок за изграждане на къща
Топлопроводимост на газови блоковеТоплопроводимост на газови блокове
Аериран газобетонАериран газобетон
Свойства и характеристики на газовите блоковеСвойства и характеристики на газовите блокове
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
» » Аерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложение
© 2021 BggeHat.com