Аериран газобетон

Аерокретна снимкаПрез последното десетилетие такива материали като газобетон станаха популярни на вътрешния пазар на строителни материали. Такова голямо разпространение, което заслужава поради отличните му характеристики и свойства.

Има много компании, които го произвеждат, но една от водещите компании е "Aeroc". Днес ще разгледаме предимствата и техническите характеристики на газобетона като цяло, както и Аерокретна газобетон По-специално.

Предимства на газобетон като строителен материал

През последните няколко десетилетия бетонният бетон спечели много фенове по целия свят, включително в нашата страна. В 75 къщи и сгради, които са построени през последните 5 години (или се строят сега) се използва газобетон.

Защо толкова често се използва? Нека да говорим за основните предимства на бетонния бетон върху други строителни материали. Така че:

  • Леко тегло. Това е благодарение на това качество, характерно само за газобетон, което е толкова лесно за транспортиране и монтаж.
  • Въпреки своята лекота, той може да издържи на тежки натоварвания и натиск.
  • Доста високи стойности за топлоизолация.
  • Подходящ за обработка: бетонният бетон може да бъде изрязан както с електрическо, така и с ръчно оборудване (длета, пишещи машини, тренировка).
  • Прекрасна шумоизолация.
  • Отнася се до категорията екологични строителни материали.
  • Има отлична устойчивост на замръзване и огнеустойчивост.
  • Лесно декорирани отвън (фасади и др хастар).
  • Durable. Не изгнива, не се разлага и т.н.

Ако говорим за аерокрет Аерок, то има всички от горните характеристики. Той е изработен от висококачествени материали, които са безопасни за вашето здраве. Тя е лесна и бърза да се побере, а дори и начинаещ строител може да изпълнява такава проста работа.

Aerocrete aerocrete - технически характеристики на материала

Снимка на рязане с газьол AerocСредната плътност на газьола Aerocrete е 300 кг на кубичен метър, минималният клас на якост е Б 2,0, а топлопроводимостта -0,08. Такива характеристики са доста добри индикации.



Разбира се, има материали с по-високи показатели, но ако вземете предвид всички предимства на газьола Aerocrete, цифрите са просто отлични!

Аерокрецията се произвежда основно в блокове с размери 300x200x600 мм - това са идеални размери. Тя може да бъде поставена изцяло и разделена на равни части, за производството на прегради и подобни детайли.

И устойчивостта на замръзване на газобетон също е приятна - най-малко F35 цикли, което е няколко пъти повече от други строителни материали. Тегло за единица варира от 17 до 21 кг, - минимално тегло (в сравнение с тухли или бетонни блокове), които също опростява работата строители.

Основните характеристики и предимства на газобетон, както и сравняването им с други материали, може да се заключи, че тя се аерира Aeroc има отлични свойства, което позволява използването му за изграждане на голямо разнообразие от сгради.

Ако искате да се изгради стена на къщата възможно най-бързо, без да се упражнява твърде много усилия, умения и способности, както и, особено ако сте начинаещ или любител в строителството, за газобетон е чудесен начин за излизане.

Ако не побързаме и да се запознаят с полагането на AAC технология, а след това в крайна сметка се получи една сграда, която ще отговаря на всички стандарти и правила: това ще бъде достатъчно силен, топъл и изолирана от външния шум! Таблицата по-долу с основните размери gazoblokov Aeroc. Цена на кубичен метър съдържа приблизително (като на Q3 2014 г.).

Размери на снимката на Aerocrete aerocrete

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Калкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ниКалкулатор за изграждането на къща, изработена от газобетон, разглежда конструкцията ни
Топлопроводимост на газови блоковеТоплопроводимост на газови блокове
Газов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървотоГазов блок аериран бетон якост на камък и лекота на дървото
Какво представлява газовият блок?Какво представлява газовият блок?
Строителство на къщи, вилиСтроителство на къщи, вили
Газов блок за изграждане на къщаГазов блок за изграждане на къща
Газов блок за изграждане на модерна къщаГазов блок за изграждане на модерна къща
Използване на газобетон в строителството на къщиИзползване на газобетон в строителството на къщи
Къща от бетонни конструкцииКъща от бетонни конструкции
Аерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложениеАерозолен бетон за достойнство, недостатъци, приложение
» » Аериран газобетон
© 2021 BggeHat.com