Изграждане на вана от блокове от пяна

Баня на пяна се строи много бързо, дори и един човек е в състояние да го изгради за няколко седмици, разбира се изгради или сауна е най-добре направен от дърво, но ако това не е възможно, тогава може да се изгради от пяна, тя трябва да се да бъде чиста, затова изграждането на баня от пяна блокове със собствените си ръце е съвсем подходящо, защото самият той е екологично чист строителен материал. Добре е да се изгради точно от него и защото този материал има добра топлопроводимост, Също така това е лесна и нескъпа единица, това е най-бързият начин за изграждане на сауна или сауна със собствените си ръце. Преди началото на строителството, трябва първо да копаят окопи на фондация, която трябва да бъде дълбочината на 40-60 см и ширина не по-малко от 25 см. Изграждане това не означава непременно направи здрава основа, тъй като разпенен материал е много лесно да се изгради снимки.

сграда от пяна блокове

Запълване на основата за пяна

  1. Блокираме армировката в ъглите на изкопа.
  2. Изработваме рамка от армировка, чиято дебелина трябва да бъде най-малко 10 мм.
  3. Правим кофража, инсталирайте решетката и запълнете основата с бетон.
  4. Оставете го за няколко дни да замръзне и да поведе канализацията.
базова снимка

След края на изливане на основите му даде няколко дни, за да се утаи и се пристъпи към стените на зидарии, започна да прави хидроизолация между основата и пяна, тя трябва да положи покривен материал по периметъра на основата, просто се уверете, че тя трябва да бъде малко по-широк. Блокове трябва да се поставят ръб и шевове, за да се опитате да направите колкото е възможно по-тънка, защото това ще зависи от добрата топлоизолация.

Стенна зидария

пяна блок

Първият ред трябва да се постави върху циментова замазка, всичките ви допълнителна зидария Тя ще зависи именно от първия ред, защото ако сложите лош първа серия на пяна, след което тя ще бъде трудно да се наложи да направите плосък, зидария, а втората серия вече е пускането на специално лепило. Сместа се прилага към блоковете данни 2-4 mm в дебелина, което позволява на сградата да се запази максимална изолация и намаляване на разходите на разтвора да се помни, че разпенен продукт са поставени само ръб и не непременно постоянен от вертикално и хоризонтално ниво, в случай на грешка да каучук подравняване чука на , Започнете да поставите добра баня от блокове от пяна от ъглите и след това да ги инсталирате по периметъра, като постепенно се издигате.



интересен видео за полагането на блок от пяна

заключение

Тук е моята статия "бетонни блокове за изграждане на баня" дойде към края си, в която ще научите какво трябва да бъде по шевовете, как да се провери на съединителя и че е по-добре да се поставят и аз съм сигурен, че тази статия ще ви помогне в бъдещото изграждане на банята.

Успешно строителство!

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Правилната баня от рецензии на собствениците на пяна блокираПравилната баня от рецензии на собствениците на пяна блокира
Проектира вани от пянобетонови блоковеПроектира вани от пянобетонови блокове
Как да се изгради една къща от пяна блоковеКак да се изгради една къща от пяна блокове
Как да се изгради гараж от пенобетон блоковеКак да се изгради гараж от пенобетон блокове
Кой пяна блок трябва да избера?Кой пяна блок трябва да избера?
Как да се изгради навес от пяна блоковеКак да се изгради навес от пяна блокове
Изграждане на вана от газов блокИзграждане на вана от газов блок
Как да се изгради дача от пяна блоковеКак да се изгради дача от пяна блокове
Направи си сам изграждане на саунаНаправи си сам изграждане на сауна
Какво представлява пенобетонът?Какво представлява пенобетонът?
» » Изграждане на вана от блокове от пяна
© 2021 BggeHat.com