Как да се изгради басейн в страната със собствените си ръце

Изберете целта на структурата
Преди да започнете да изграждате басейн, струва си да определите как ще го използвате и за какви цели имате нужда от него. Същият въпрос трябва да бъде зададен, къде ще бъде разположен басейнът - в двора или в къщата? След това, като продължите от това, е необходимо да се включите в по-подходяща сграда за вас, като вземете предвид не само вашите собствени интереси, но и предпочитанията на всеки член на семейството.



Решете проблема със стила (формата) на басейна и неговите размери
Не е тайна, че размерът на басейна ще зависи пряко от цената. Ясно е, че най-големият басейн ще се нуждае от максимални финансови разходи. Също така, цената все още ще зависи от формата на структурата. Обичайната форма на басейна под формата на правоъгълник е най-евтината. При изграждането на правоъгълен басейн, разходите за строителни материали ще продължат да бъдат по-малко. Въпреки че някои собственици на домовете им предпочитат плувни басейни в кръг стил и въпреки високата цена на такава конструкция, предпочитат да видят в двора си заоблен басейн, който е по-привлекателен и по-подходящ за проектиране на ландшафт или стая.

Изберете територията и необходимото оборудване

Преди да започнете да построите басейн в Киев, трябва да изберете система за филтриране. Към днешна дата има два вида: преливане и скимер. Най-евтиният и лесен е вторият вариант. При първата версия на филтрацията на водата, по време на почистване, ще бъдат взети повече от 10 сантиметра под нивото. За системата за преливане е необходим отделен резервоар, а по отношение на нивото на водата тя ще бъде на равна нога със страните. За да изградите басейн на улицата, ще трябва да купите материали от неръждаема стомана. Този строителен материал е приложим и за изграждане на плувен басейн в сауна или сауна. Като направите конструкцията на останалата версия на басейна, използвайте пластмаса.

Как да се изравни по-добре повърхността на басейна

Най-евтините са такива насипни смеси като цимент и пясък. Към сместа се прибавя сила "Idrosileks", които са склонни да се подобри якостта и състава да твърди свързващи вещества.

Хидроизолация на плувен басейн

Има специална комбинация от "Mapelastic". Благодарение на тази структура хидроизолация зони за къпане, ще бъде добре да задържа вода, когато изведнъж повреден бетон вана. Сместа се прилага на два етапа. Слоевете се разделят с фибростъкло.
В самия край свържете повърхността.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Басейн изграждаме малко езеро на парцел в странатаБасейн изграждаме малко езеро на парцел в страната
Плувен басейн със собствените си ръце във вилатаПлувен басейн със собствените си ръце във вилата
Басейн във ваната, който трябва да изградим!Басейн във ваната, който трябва да изградим!
Баня с басейнБаня с басейн
Бойлер за басейна със собствени ръцеБойлер за басейна със собствени ръце
Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?
Собствено езероСобствено езеро
Базата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцелиБазата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцели
Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?
Изграждане на изба в къщатаИзграждане на изба в къщата
» » Как да се изгради басейн в страната със собствените си ръце
© 2021 BggeHat.com