Басейн на парцела

1Кой от нас не е мечтал да напусне къщата в гореща лятна топлина и да се освежи в собственото си езерце. Ако сте завистлива трудолюбива дача, в която живее духът на строител, тогава можете да изпълнявате този привидно небесен висок сън.

Най-простата версия на басейна в задния двор е готов комплект, който лесно може да се монтира без допълнителни усилия и помощ отвън за няколко часа. В този случай, за да се избегне огъване с кофи, запълване на басейна, трябва да имате водопроводно устройство с по-нататъшно изпомпване.

Ако все пак решите да построите басейн до ключ, първо изберете подходящо място: за предпочитане на повдигната платформа, отворена към слънцето и далеч от външни гледки. Високите дървесни растения трябва да са на разстояние не по-малко от 10 метра, в противен случай голяма фауна, обитаваща кората и в короните, значително ще увеличи санитарната обработка на вашия басейн.



Чрез изграждане на яма, тя трябва да се забравя, че размерът му трябва да бъде малко по-голям, отколкото в бъдещия язовир (около 40-50 см), а на дъното има ъгълът на наклона не по-малко от 20 градуса към канала. По-добре е бъдещият басейн да има малък ръб, за да се избегне изтичането на мръсотия и валежи. Полимерни материали - най-добрият вариант за завършване на стените на изкуствен резервоар.

Един от най-важните етапи на строителството на басейна е хидроизолация етаж, като приема, че е необходимо да се предотврати проникването на разтопен лед корени на дървета и други нежелани изненади. Ако сте закъсал за пари в брой, можете да използвате естествени материали или изберете класическия вариант - бетониране и когато има достатъчен брой финанси имате възможност за закупуване на модерни изкуствени материали, срока на експлоатация е значително dolshe.Zaklyuchitelnym и най-приятно етап на строителство на басейна в градината е дизайн и дизайн на заобикалящата територия. Искаш ли да се чувствам като най-добрите къщи в Холивуд класически набор от шезлонги и чадъри в снежнобяло. И задължително палми (изкуствени или истински) в керамични саксии. Е, ако сте патриот и да далечна Калифорния, не тегли, след това издърпайте хамака, слагам масата с пейки и барбекю за топлите летни вечери в семейството, за да се насладите на барбекю, да слушате на птиците и да се насладите на синята повърхност на частен басейн.

Споделяне в социалните мрежи:

сроден
Плувен басейн със собствените си ръце във вилатаПлувен басейн със собствените си ръце във вилата
Басейн във ваната, който трябва да изградим!Басейн във ваната, който трябва да изградим!
Планиране на територията на парцел в странатаПланиране на територията на парцел в страната
Бойлер за басейна със собствени ръцеБойлер за басейна със собствени ръце
Проекти и строителство на руската баняПроекти и строителство на руската баня
Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?Скимер за басейн какво е това и как да направите най-простия аналог себе си?
Създайте уникален пейзажСъздайте уникален пейзаж
Собствено езероСобствено езеро
Базата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцелиБазата с рамки е най-доброто решение за ваканционни парцели
Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?Искате да притежавате плувен басейн? Как да се изгради?
» » Басейн на парцела
© 2021 BggeHat.com